UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дивіться airbnb, тут просять за місяць+ повідомляти щоб хостів знайти, зараз набагато складніше з цим
-
Дякую)🤗
-
Все одно щось на курсі втратите. Просто виберіть те, що вам зручніше. Можете покласти на укр карту і тут нею платити, а можете везти долари, тут відкрити банківський рахунок і покласти в канадських доларах на рахунок (їх одразу в банку обміняють)
-
Подскажите пожалуйста,у кого-то есть контакты волонтеров по Эдмонтону, кто может помочь найти хостов. Либо здесь есть люди которые могли бы помочь.Написали уже всем своим контактам которые собрали никто не может ничем помочь.😢( А муж летит 19-го
-
Понятно,не Вариант (
-
С Украинской карты вы сможете снимать только по 12500грн в неделю.
-
Мабуд легше через посольство реанімувати пластік, папірець що ви вчились не допоможе, бо в Вашому посвідченні була дата видачі що вказувала на ваш стаж
-
Ребят такой вопрос, буду через пару дней уже в Эдмонтоне, я в Европе потерял водительские права(пластик) но бумага из автошколы есть, что её прошёл, я смогу поменять на канадские права, или нужно будет заново сдавать в автошколе?
-
Расскажите как лучше везти деньги?Ложить к примеру всю сумму на обычную укр карту?или наличкой (доллары) и В Канаде менять? Не можем понять как лучше,чтоб не потерять на курсе потом
-
Імміграційне медичне обстеження і тільки у спеціальних лікарів
-
А як цей медогляд називається у Польщі?
-
Для любого дорослого 540зл..для медиків з кров'ю 960зл..краків
-
Там ніби скоро підніматимуть зп)
-
Ну это понятно, просто смотрю в Виннипеге цены на квартиры такие же, а з.п. меньше
-
Ви ж розумієте, що це залежить від багатьох факторів? Район, мебльована чи ні, в якому стані сама квартира, стара чи нова, чи включені комунальні, чи є в будинку додаткові плюшки типу спортзалу тощо.
-
Подскажите пожалуйста! Вот смотрю я на сайтах и вижу цены на жилье 1 bedroom ~900-1100$, это реальные цены? Какая средняя стоимость аренды 1 bedroom?
-
Здравствуйте Кто-то вклеивал визу в сша?отпишитесь в личку пожалуйста 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
На теорію просто прийдіть в будь яке реджістрі вас одразу посадять за комп’ютер на здачу
-
Підкажіть будь ласка на здачу теоріі теж треба реєструватися? І на якому сайті, щоб вибрати найближче Реджистри?
-
Дякую за відповідь 🤗
20 Jan 2023, 21:20
15627/96646
about 9 hours ago