UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста ориентировочную стоимость медицинского , лабораторного и рентгеновского обследования при эмиграции. На сайтах мед центров Эдмонтона цена не указана.
-
Щоб працювати зварювальником треба пройти курси і отримати посвідчення, без цього ви можете найти працю помічника зварювальника і будете робити як зварювальник але зп буде меньше. Це не мій досвід, це я читав з пюликів.
-
Як в едмонтоні з роботою зварювальник? Є вакансії?
-
В українській крамниці
-
Добрий день, прилітаємо до Калгарі 11 вересня ( знаю що це група Едмонтон, але....) шукаємо тимчасове житло на перший час, (НЕ безкоштовно), якщо у когось є якась інформація, будемо вдячні.
-
Дякую
-
У WEB версії можно змінити им'я
-
Дякую
-
І мій би побігав )
-
А можете підказати сайти для оренди житла? И можливо орендувати з України?
-
Що саме вам потрібно ? Бо ми дещо маємо можемо віддати
-
420 зл
-
Скажіть, будь ласка, яка ціна медогляду в Польщі на дорослого?
-
Так, було те ж саме до зміни на англійську версію.
-
Бо залишивши ім’я на Українській - регулярно вилітає маркет Плейс і потрібно відправляти запрос заново.
-
Наче так, але вже не пам’ятаю точно. Сама не змогла знайти в телефоні цю функцію, точно шукала в неті🫣
-
А як ви ім’я на Англ перегнали?
-
І не буде. Є певний список держав де він працює. І більше,ви коли будете в гості їздити додому - у Вас він потім на місяць буде пропадати…
-
Житло: Якщо квартири - без історії без проблем. Хороший будинок - будуть дивитись історію роботи , або попросять проплатити за декілька місяців ( або оберуть просто інших з посмішкою Вам) Документи - ні, дуже дуже швидко і зручно. Банківські програми - у порівнянні з нашими - грусть тоска,але тут все простіше і не дуже це відчувається. Медицина - погана? Для кого? Так, треба чекати. Так, наш формат - пукнув і побіг до лікаря, не проектує. Але emergency - на Ксмічній висоті і витягнуть з того світу. Роботи - вистачає. Стартово зп на роботі руками біля $20/год ( але рахуйте правильно - не забувайте що це до податків, і їх тут платять всі) Мова - натягуйте вже, постарайтесь не їхати в стані «як та собака» - дуже морально і фізично буде важко. Вікторія, ну це як мінімум не в чат Едмонтону, це навіть провінція інша… Так, там дуже гарно,так у Кобеца круті відео :) але помоніторте вартість життя і податки - трохи прозрієте. В BC просто конскі податки при найнижчій платні.
-
Привет! Все совсем не так плохо, просто не все знают о нашей жизни. Я здесь живу уже 25 лет и с удовольствием Вам помогу.
20 Jan 2023, 21:20
15824/96600
about 5 hours ago