UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую, напишіть номер Діми, будь ласка.
-
Все получили только что сигнал опасности ?
-
Так, страхова може вимагати інспекцію. Можете у вівторок подзвонити наприклад, до Діми Літовченко на Star auto і він вас проконсультує,що робити.
-
2011
-
Створив тільки account. Далі в ступорі, не орієнтуюся в навігації користувача ... Дякую
-
2007 року
-
Окей, якого року авто ваше?
-
Так, потрібна інспекції машини( тех.огляд) для страхової. Якщо машина стара. Це швидко і недорого.
-
Ну можливо. Я не робив, страховку дали
-
Нам кажуть що коли робиш страховку то потрібно пройти тех огляд перед тим, чи насправді це так?
-
А тут він взагалі є? Як сказав механік можна їздити поки дно не відпаде
-
Підскажіть, будь ласка, чи потрібно проходити тех огляд на авто якщо статус авто активний?
-
І там же вони вказують термін до якого треба оплатити
-
Добрый день:))) После заключения договора( online) организовываете свой личный кабинет в Epcor, очень просто оплачивать и получать счета:)))
-
Якщо ви підключили послуги epcor на своє ім’я, то рахунок буде автоматично виставлятися в особистому кабінеті, там же і оплатити можна онлайн. Мені ще рахунок на пошту приходить
-
Зачекайте, а ви вже підключилися до Epcor?
-
Только в первом. На внутренних рейсах вы не попадаете на миграционного офицера.
-
Подскажите, можно ли вп получить в конечном аэропорту прибытия? Или только в первом?
-
Про банк також міркував, дякую. Щоб залогінитися, то я вже не зовсім телепень (аккаунт маю). Головне запитання - як отримати рахунок ? Як вибрати тариф, які деталі та ін. нюанси ? Як уникнути штрафу, коли уже довший час не оплачено ?
-
А вклеить можно только в загранпаспорт, верно?
20 Jan 2023, 21:20
16018/96505
about a minute ago