UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я тільки приїду по cuaet . Взяла консультацію . В мене є рік роботи в Україні, якщо здам англ - можу зайти в експрес ентрі як federal skilled worker . + Канадський досвід - потім можуть бути інші варіанти. Lmia було рекомендовано як більш стабільний варіант, якщо можна так сказати. ( Але ці рекомендації були незалежно від того в Альберті я чи ні - щодо Альберти чекатимемо новини про якісь зміни та варіанти в програмах )
-
Дякую за відповідь, завтра маю дати відповідь працедавцю з Альберти, чи я згоден чи ні, з самого початку хотіли до Альберти, але перший джоб офер отримав від працедавця з Галіфаксу, але дитина 8 років, і їздити туди сюди, немає бажання, і тому до завтра треба обрати, Альберта чи Нова Шотландія, особисто для мене краще Альберта, але страх з імміграційною програмою, чи зможу отримати ПР в цій провінції.
-
Я вам про LMIA, це надійний роками перевірений і до недавнього часу ледь не єдиний шлях для пересічного українця отримати PR.
-
Цю інформацію розповсюджує нібито імміграційний нібито адвокат. Можливо, шукає потенційних клієнтів.
-
Якщо не бажаете чекати , шукайте компанію з LMIA, влаштовуйтеся на роботу і починайте імміграційний процес. Це я вам пишу не як консультант, а з власного життєвого досвіду.
-
Я не імміграційний консультант. Але до недавнього часу люди приїзжали з других провінцій в Альберту,тому що тут діє провінційна програма з спрощеного отримання PR. І наприклад, багато компаній в будівельній сфері мають LMIA. І з Манітоби теж переїзжають в Альберту, тому що тут кращі зарплати, більше роботи, кращий клімат.
-
Тоді першим кроком має стати консультація з імміграційним консультантом.