UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Приглашаю всех, кто ищет информацию о работе, учёбе, жилью и прочему……в нашу группу) t.me/canada_work_life
-
Transat я летіла з Парижу в Монреаль, в них дуже доступні ціни
-
WestJet- одна из бюджетных авиалиний, также можете смотреть на AirCanada. Lot - дают скидку 15 %, всё зависит от страны с которой вы будете вылетать
-
За посиланням є трохи інформації. Я летіла Air Canada, брала білет по знижці через Юлю. Посилання на телеграм в групі
-
t.me/InfoUkraineCanada/6
-
Доброго дня, подскажите пожалуйста какими авиалиниями лететь в Канаду?
-
Telus і Shaw - теж бувають дуже привабливі акції для нових клієнтів.
-
primus.ca/index.php/cost_ab_en/internet.html
-
Хтось чув про Інтернет з Cosco, скільки коштує і чи є номер спеціаліста?
-
Oxio хороший
-
Порекомендуйте вайфай🙏🏼
-
О, а я з Берегова приїхала)
-
Привет земляки. Кто сможет установить OS X на мак 2011 года?
-
Доброго дня ! Клинінгова компанія Шукає в команду Клінера! Працівник клінінгової компанії в Едмонтон Потрібні чоловіки, жінки. Прибирання приміщень, квартир, будинків Зарплата $20 за годину 7802882740
-
10.09 буду їхати з Ужгорода. Літак 13.09 до Монреалю. У Едмонтон плануємо приїхати 14.09
-
А чайові принято платити в уберітс?
-
Так, всі розцінки за роботу до сплати податків. Крім випадків, коли працюєте за кеш. Можете і uber спробувати працювати. Те саме вийде.
-
А 20 доларів то вже з податками ? Чи ще + з них податок
-
Невигідно. Виходить плюс -мінус в районі 20 дол на годину. Мінус бензин, мінус амортизація машини..
-
Здравствуйте, есть кто будет двигаться с Украины в Канаду в скором будущем? Нужно документ провезти через границу, вознаграждение обсудим кому интересно.
20 Jan 2023, 21:20
16633/96467
about 2 hours ago