UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наш досвід був такий. Ми купили авто і зареєстрували його з українськими правами. Одного разу нас зупинив поліцейський і він був здивований, як нам так зареєстрували авто на українські права. Він у нас перевіряв коли ми приїхали і сказав, щоб не забули змінити права до закінчення трьохмісячного терміну перебування в Канаді. Але зараз на офіційному сайті Альберті є інформація про те, що українські права діють цілий рік з моменту в’їзду.
-
Здравствуйте , актуальные подработки на сейчас : 1 - Нужна помощь в присмотре за ребёнком + помощник по дому Оплата cash , локализация - West , время занятости : 2/3 часа 2 раза в неделю . 2 - Требуется помощник в beauty студию . Требования : очень хороший английский, опыт в сфере продаж . Обязанности : Отвечать на звонки клиентов . Занятость : 2/3 часа в день , 5-6 раз в неделю . Оплата : e-Transfer на банковский счёт каждые 2 недели . Локализация - Sumerside
-
Да,можете мне написать Дам контакты
-
Подскажите пожалуйста, в ШервудПарке можно оформить по куает бесплатные билеты в бассейн, как это делают в Эдмонтоне?
-
Місяць+тиждень
-
Так
-
По номеру заявления ?
-
Моя остання валіза була доставлена через 1,5 місяці. По номеру ви можете відстежувати свій багаж і чекати
-
Да, мы подавали в тот же вечер когда обнаружили что багажа нет.
-
Вам необхідно в авіакомпанії подати заяву про загублений багаж. І чекати
-
можливо є садочки в яких діти ходять в kindergarden, але це трішки інше, мені так здається
-
так, якщо дитині 5 років вона повинна йти в kindergarden, це 0 класс при школі він безкоштовний, але він на 3 години, потім потрібно всерівно до садочка.
-
У меня ребёнок идёт в kinder garden при школе.Все бесплатно
-
Kinder garden - це садочок, і він платний,але можливі субсидії. А school - це школа, і вона безкоштовна .
-
Скажіть будь ласка,може хтось знає, дитині 5 років вона повинна йти в kinder garden ,тобто підготовка до школи це вважати чи садком? Читала ,що садки коштують не мало але якщо kinder garden то безкоштовно ,так як вважають за школу. Так це чи ні?
-
Дякую
-
Є, в Телусу навіть спеціальний тариф для українців. Але я всеодно телефоную через Face Time або телеграм
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка. Є в Канаді в телефонного оператора тарифні плани для дзвінків в Україну? Дякую.
-
Шок🤪
-
Півтора чи 2 місяці чекали
20 Jan 2023, 21:20
16774/96553
about 2 hours ago