UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так а на якій підставі ви там залишатись будете?
-
Питала у університеті Едмонтону, сказали що на 2022 навчальний рік можна було, але подача документів закінчилась наприкінці весни чи середині липня, а на наступний рік невідомо чи буде така можливість
-
Чи правда,що в Альберті можна безкоштовно вступити до університету?
-
Добрий день, хтось може підказати, якщо приїхав до Альберти по візі CUAET, є фул тайм робота NOC B, то по якій програмі можна буде отримати PR ? Бо пишуть що Альберта не зараховує стаж по візі CUAET
-
Слава Україні! Можливо хтось має номер інструкторів водіння в Едмонтоні. Поділіться, будь ласка. Буду вдячна.
-
Доброго дня. Можливо, тут є ті, хто міг би допомогти з помешканням двом особам не вакцинованим?
-
Kijiji
-
Доброго дня.Можливо в кого небудь є інформація де здається квартира і т.д в Едмонтоні
-
Хтось купляв квитки на miles 4migrants?При заповненні тієї форми що кожні дві неділі викидають,у мене була помилка невірно ім'я і прізвище.я заповняла на англійському.В когось було щось подібне,чи то сайт глючив?
-
На сколько мне известно это добровольно,вы имеете право отказаться частично или полностью от вакцинации
-
От нас в школе ничего не потребовали. Сыну 11 лет, закончил 5 класс уже здесь
-
Українська крамниця Орбіт (780) 422-5693 maps.app.goo.gl/hsWrx5Ez6hMXLjcLA
-
Доброго вечора ! А де цей магазин , там і переклад я так розумію -багато чого ! Можно прошу будь ласка локацію ?
-
Дякую Вам)
-
Можете звернутися в магазин Орбіт. Пані Люба допоможе оформити і завірити доручення.
-
Дякую вам
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка нотаріуса в Едмонтоні? Потрібно машину в Україні переоформити. Дякую!
-
Мне Вирджин предложил 20 гиг за 40 или 45$ Идите в ТЦ смотришь что предлагают . Скажу сразу Фридом не берите, еле ловит.
-
Цей список мені дали в центрі вакцинації, це для Альберти
-
Можна, але багато хто в Канаді ще досі користується чеками
20 Jan 2023, 21:20
17031/96467
about 8 hours ago