UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я знаю, але писала в міграційну форму Альберти , і мені написали що люди які приїхали по візі CUAET не можуть плдаватись на піар
-
Для отримання PR у Альберті, або будь якій іншій провінції, треба буде виконати вимоги до програм (досвід роботи, рівень англійської і тд). CUAET це лише назва візи, а не окрема програма іміграції, отже дивіться по тим програмам, що описані на офіційних сайтах кожної провінції
-
Сuaet - це не програма імміграції. Тому і не знайшли
-
Зараз обираю провінцію, дуже хочемо в Альберту, можливостей щодо роботи більше , але це питання з pr дуже напрягає
-
Питання не задля хейту, цікаво насправді як можливо податись у Альберті на резидента по цій програмі
-
Привіт. Ті хто в Едмонтоні по програмі CUAET , як ви плануєте подаватись на PR? Цієї програми немає в списку дозволених на подачу 🤔 як ви це будете робити ?
-
Є деякі візові, що приймають особисто. Але! Це не означає, що вам вклеять і віддадуть. Все одно треба чекати декілька днів-тижнів
-
Подскажите по поводу вклейки визы в паспорт. Есть ли такой вариант приехать в посольство и при тебе вклеят визу ? Или только отправка по почте? Если такой вариант есть то он во всех визовых центрах Канады в Европе?
-
Мы сегодня заполняли , указали конечную точку, Тоесть Эдмонтон, там потом ещё нужно выбрать адрес где вы будете жить
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, если перелёт до Эдмонтона через Торонто, в ArriveCAN указывать аэропорт прибытия Эдмонтон или первый аэропорт прибытия в Канаду?
-
Треба поширити по інших канадських публіках. Чи можна скопіювати цю інформацію для поширення?
-
Всем добрый вечер , кто знает недорогую стоматологическую клинику в Эдмонтоне ? Нужно удалить зуб мудрости . Буду благодарна😉
-
Тут я й сам подумав ніби непогана робота як персонального асистента на кілька годин вдень… але коли почалась ця колотнеча з чеками все стало зрозуміло. І ви праві що новоприбулі це самі легкі жертви, тому я буду тільки радий якщо зможу чимось допомогти землякам задля протидії шахрайству.
-
Креативно!
-
Цей Бред якийсь зовсім дріб'язковий злодюжка без креативу. 😅 Колись моїй дружині пропонували роботу ,, таємним покупцем,,Все виглядало дуже правдоподібно . Тобто агенція наймає працівників перевіряти до прикладу франшизи на відповідність брендбуку. І перше завдання - перевірити три відділення ,, Western Union,, на якість обслуговування тощо. Треба відправити з кожного відділення по тисячі доларів у різні країни. І шахраї дійсно прислали чек на 3500 , 3000 треба відправити, 500- заробіток. Але на щастя, в банку працював знайомий і вчасно спам'ятав.
-
Дякую! Це дуже корисна інформація. І я і мої знайомі не раз стикалися з подібними шахрайським схемами. Особливо дієві такі оборудки з новоприбулими, які знаходяться в активному пошуку роботи.
-
Я теж відправляла до Відня з Чехії, Прага. Чекала 2,5 міс
-
‼️Увага, шахраї, або пост про те, як бути обачним‼️ Шановні учасники групи, нещодавно тут було оголошення про роботу «customer service representative position» від Brad Jonathan, який є учасником цієї групи. Я написав цій людині з приводу роботи, виявилось що позиція не торговий представник а персональний асистент. Все звучало доволі добре, дійшла справа до роботи. Почалось з того що людина почала цікавитись моїми банківськими даними, і лімітами на транзакції. З його слів робота заключались в тому що я буду приймати на свій рахунок банківські чеки і далі перераховувати іншим людям за що отримуватиму свою плату (коли щось стосується мого банківського рахунку для мене це завжди підозріло). Перед продовженням історії, розкажу трохи як працює система зарахування чеків на ваш рахунок, а я як людина з тривалим досвідом роботи в банках, трохи в цьому розуміюсь. Коли вам дають чек, за його зарахування відповідальні ВИ, а не той хто вам цей чек виписав. Після зарахування, яке можливо через ваш онлайн банк, кошти падають на рахунок і більшість суми утримується до моменту поки банк не підтвердить що на рахунку відправника є кошти які в свою чергу призначені для прорахунку вам. Для того щоб вас убезпечити, банки зазвичай ставлять різні ліміти на утримання, проте частина суми, в більшості випадків $200 для нових рахунків і більше для тих які відкриті тривалий час, стає одразу доступною. І якщо ви цю суму витратите, а на рахунку відправника чеку не буде коштів для перерахунку або чек виявиться підробним, ваш банк спише вам використану суму «в мінус». Так ось в продовження історії, потенційний роботодавець дає мені перше завдання, де мені повинен прийти чек на $900 з яких $100 плата за мою роботу а $800 я повинен перерахувати. Я одразу повідомляю що я не буду перераховувати кошти поки не отримаю відповідь від мого банку що чек дійсний і перерахунок коштів відбувся, на що він погоджується. Далі містер Бред запитує мене які в мене ліміти на рахунку, і коли я кажу що мій ліміт $200, мені на пошту приходить чек на $200 а не на $900 як говорилось раніше. Було б все добре, але побачивши чек, явно видно що він був «зліплений» причому досить не якісно. (Закріплю зразок де видно сума 200 яка явно відрізняється за текстурою від значка $, і дата де шрифт числа і місяця значно відрізняються від того який використовувався для року). Ну далі зрозуміло, що я нічого не робив, сказав шо чек підроблений, на цьому наше спілкування закінчилось. Що могло б бути далі зрозуміло, а для тих кому ні - пояснюю. Ви зараховуєте чек собі на рахунок, він каже куди перерахувати гроші, за це він платить вам вашу комісію (звісно віднімається від загальної суми чека), а через кілька днів вам від банку приходить повідомлення що цей чек не дійсний/підроблений/не має грошей на рахунку, і відповідно сума іде вам «у мінус». Як я говорив я відмовився від подальших дій, тому що я на 100% впевнений в шахрайських діях. Якщо в когось буде бажання піти далі і спробувати, поділіться досвідом 😅 Мені як співробітнику банку та як Українцю дуже прикро що тут з’явився той хто намагається нас обманути і на цьому нажитись, тому власне я і пишу цей пост, щоб ви були обачними. Якщо у когось виникають подібні ситуації або будь яка підозра у можливому шахрайстві, і ви не впевнені або не знаєте що робити, не вагайтеся і пишіть мені в особисті повідомлення @kvasnetkyy або телефонуйте за мобільним номером 780-257-1091, робочим номером 780-449-9524 х 4201 Кваснецький Дмитро, Фінансовий радник Scotiabank. Також буду радий вас бачити у віддленні банку за адресою 230-222 Baseline road, Sherwood park. Будьте обачними!
-
А чим Гугл не підходить?
-
Maps me якщо офлайн перевірте
20 Jan 2023, 21:20
17200/96775
40 minutes ago