UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я ще не в Канаді і не робила, тож можу надати не найбільш точні дані. Але health card робіть першою в Registries, загугліть найближчий до себе. А медогляд - протягом 90 днів За цією адресою 2049 111 St NW
-
А чи не змогли б ви детально розказати про ці дві процедури для новоприбулих?
-
Це незалежні одна від одної процедури
-
Допоможіть будь ласка розібратися як податись на Alberta health card??? Спочатку потрібно пройти медогляд чи навпаки і як це робиться?
-
1000 CAD
-
Жодних проблем. Про це не будуть запитувати .
-
Підкажіть середню ціну на 1bd у Едмонтоні будь ласка)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста возникнут ли проблемы с трудоустройством у не вакцинированых людей? Как вообще с этим в Канаде? Обязательно ли нужно вакцинироваться?
-
Ну там наче були якісь зміни. Тому і написала, що треба перевіряти інформацію на сьогоднішній день. Ми летіли 4 місяці назад)
-
Я недавно літала в Торонто і назад в мене нічого не просили
-
Щиро Дякую 🌷
-
Вам нужно уточнить требования на данный момент. Когда мы летели, то тест не требовали, но у нас ребёнок тоже вакцинирован. В Канаде, вроде бы, до 12 лет не требуют вакцинацию у детей
-
Спасибо большое ♥️ С вакцинами, мы с мужем вакцинированы тремя дозами, ребенок младше 11 лет ,не вакцинирован. Может ему на всякий случай тест сделать?
-
Указываете первый канадский аэропорт. На внутренних рейсах вам нужен паспорт и сертификат вакцинации (сейчас не уверенна, что его требуют). У нас было так
-
Спасибо!
-
А какие документы кроме паспорта, могут понадобиться для перелёта в Эдмонтон?
-
Доброго вечора всiм та доброго ранку Получается,если у меня перелет Париж - Калгари, а на следующий день Эдмонтон. То в arrive can указываю только Париж и Калгари?
-
Да, первый аэропорт
-
ніякий. Що найменше для католицьких шкіл
-
Подскажите, подскажите, в ArriveCAN аэропорт прибытию указывать первый, если есть пересадка внутри Канады? Сначала прилетаем в Торонто, потом в Эдмонтон
20 Jan 2023, 21:20
17298/96573
about an hour ago