UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це так дивно, наші люди будучи в Україні (або були колись) не хочуть розмовляти/вчити українську а як приїздять до іншої країни то вже норм вчити ту державну мову в країні якій вони знаходяться. Типу українською розмовляти в Україні то "мої права ущемляют говарю так как хочу" а в інших країнах на курси ходять бо ж навіть хліб купити треба знати мову вже не кажучи піти на роботу... Ну таке собі
-
Підкажіть, будь ласка, коли знимаєшь обмеження з WP, Є таке питання - How long are you planning to stay in Canada? (required) - що потрібно відповісти?
-
Хтось може порадити групи у фейсбуці з пошуком роботи. Через indeed глухо, тому шукаю альтернативи
-
Доброго дня друзі 🤚 Я створив канал, у якому ви можете залишити свій відгук (позитивний чи негативний) про певну людину/компанію. Канал ще свіжий, тому прошу підписатись і поділитись своїм досвідом. Ознайомтесь з правилами оформлення публікацій. Давайте разом зробимо адаптацію і проживання більш комфортними для всіх нас 🙂🙂 Запрошую t.me/worthitornotedmonton . 💫💫
-
Ліки безкоштовні в будь-якій аптеці , якщо у вас є бенефіти. Тобто, вони не безкоштовні, а їхню вартість замість вас сплачує міністерство охорони здоров'я Альберти.
-
А ещё такой вопрос, если лекарства бесплатные, то они везде бесплатны, или в какой-то определенной сети аптек?
-
Батальйон Даунтаун
-
Там треба резюме
-
Гляньте вакансії на job bank
-
Доброго дня. Підкажіть хто як влаштовувався на склад? Телефонували, приходили по адресу та питали, через агенцію найму?