UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ссылка почему то никуда не ведёт 😔
-
В объявлении ссылка на контакт с человеком , который даст вам исчерпывающую информацию по поводу работы, которая вас заинтересовала.
-
У вас есть предложение работы ?
-
Что делать в такой ситуации?у кого то было ?я на ребёнка подавала и выдало ошибку(
-
Доброго вечора, ми новоприбула сім'я з України до , на разі в пошуку роботи в Едмонтоні , я за спеціальністю кухар , мій чоловік водій, готові працювати на любій вакансії, якщо у когось є якась інформація пишіть в приват
-
rentals.ca/national-rent-report
-
Здравствуйте, у меня тоже муж иностранец, то ему на 12 дней позже пришло
-
Ні, Marketplace це в ФБ.
-
Дякую Маркетплейс це сайти як kigigi?
-
Привет всем. А есть ли у нас мастерицы по ремонту и пошиву одежды и не только ? www.facebook.com/oxana.mureyko.37
-
тільки но побачила скам та вирішила дізнатися, щоб новачки розуміли як воно є
-
щиро дякую
-
В будь якому випадку відповідь має прийти. Треба почекати.
-
У мене зайняло години півтори а може навіть трохи більше
-
🙏🙏🙏 Дякую
-
Приходили в офіс, work permit, і ваш id я давав права дружина паспорт ;) немає різниці, але кажу наперед там дужеее чергі, ми були в офісі десь в районі 1-5 число липня, а дату тесту поставили 15 серпня
-
Ви записувались на тест онлайн чи приходили в офіс? Які документи потрібні для реєстрації?
-
Ціна 2bedroom від 950 до 1500. В принципі, зараз сезонний максимум. Багато студентів заїзжає до вересня. На зиму буде трохи дешевше. Раджу моніторити групи Marketplace та групи у фб. Також арр ,, Realtor,,.
-
Ні на що ;)) цей тест для Вас в першу чергу, тому не готуйтесь, щоб результат був дійсно Ваш, або потім Вас направили в правильну групу в школу;) якщо звісно ви для того ;)
-
Вітаю Підкажіть будь ласка де шукали житло,та які в середньому ціни на 1-2 бдр? Дивлюся kigigi і щось гарних варіантів геть немає😢
20 Jan 2023, 21:20
17563/96429
about 11 hours ago