UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Для того і питаю, може хтось знає 🙄🙄
-
Авто це вже 70% успіху
-
Як люди можуть знати, як тут з роботою ще і потокому напрямку. Дивитися сайти оголошень
-
Може чоловіку підійде
-
Я жінка 😁
-
Авто плануємо купити. Чули що без нього нікуди
-
В якому сенсі звідки ?)
-
Можно, але дуже важко без авто
-
А ви звідки?
-
Вітаю. Як у Едмонтоні зараз з роботою? Чи можливо знайти зі слабким знанням англійської ? Вчу мову зараз, по професії кухар
-
Чи є тут ті хто міняв українські водійські посвідчення нещодавно? Розкажіть чи правда, що права забирають і як ви здавали іспити, як проводили час після теоретичного іспиту коли не можна водити а потрібно їздити?
-
Здравствуйте Сколько стоят сим-карты у koodo и fido? Или их стоимость включена в цену пакета услуг?
-
Конечно, далеко не все работодатели заморачиваются с оформлением LMIA. Обычно, это те предприятия, которые хотят поиметь выгоду с иностранных рабочих, либо те, кто действительно, в силу определенных причин, не может найти канадцев на свои вакансии.
-
Не всім потрібнн LMIA, так мені сказав еміграційний консультант. Я б радила зразу брати консультацію, щоб знати чи в правильному напрямку ви рухаєтесь до PR
-
Скажите пожалуйста, все ли работодатели оформляют Lmia в Альберте, и как находить таких работодателей, спрашивать их об этом , а если этот вопрос потом скажется на трудоустройстве ( и.е отказ) , разъясните please
-
У Німеччині також вклеюють візи. Нам вклеїли за тиждень, але це було давно
-
Hello Isabelle
-
Дякую
-
Подскажите, пожалуйста, где обменять usa доллары по выгодному курсу?
-
ви відправляли поштою чи самі відносили до офісу у Польщі. Я маю на увазі ці 5 тижнів були з відправкою паспорта до Польщі?
20 Jan 2023, 21:20
17673/96429
about 6 hours ago