UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт, я юзаю його постійно, все 👌🏻
-
Привіт! Я робила щеплення тут дитині, але в Квебе сіті (ще не маючи страхівки і взагалі жодних доків, окрім візи). Записалась онлайн в лікарню, чітко написала що потрібно за укр. календарем і віком (щеплення). Прийшла, прийом тривав півтори години, лікар завчасно звірила наш і канадський календар щеплення (вони досить різні+ у різних провінціях різні) ми зробили всі щеплення, безкоштовно. Я також хотіла від енциф.кліща, але іі не було. Все ніби норм) це якщо коротко)
-
Спасибо. К сожалению мне уже есть 18
-
Також цікаво як відбувається щеплення
-
Добрий день Підкажіть будьласка скільки приблизно можуть коштувати окуляри в Єдмонтоні?
-
Варшава, 30 березня. Але були зі мною люди в яких цей процес дуже затягнувся. Можливо через помилки в анкетах, бо були випадки коли люди путались в male or female)
-
Доброго вечора та доброго ранку Менi ось що бентежить, чи можу я своїй дитині поставити в Канаді щеплення від вітрянки та кліщового енцефаліту? як взагалі відбувається вакцинація дітей та вакцинація дітей іноземців, є всі щеплення, хотіли поставити від вітрянки в Сербії (спочатку лікарі сказали, що поставлять, потім виявилося, що на іноземців не належить витрачати вакцину, хоча ми пропонували заплатити за неї).
-
Раджу повторно туди звернутися і підкреслити, що вам потрібен карантин на 14 днів, бо ви не вакциновані. Щоб не виникли проблеми вже на місці. Бо переїздить під час карантину не можна. Крім того, в ArriveCAN хіба не мусите внести план карантину з вказанням адреси, де будете?
-
Я дзвонив у красний хрест в эдмонтані ,я так зрозумів що воги дають житло на 1 -3 дні і можуть продлити .хотя схема цікава ,я зробив дзвінок за три дні (тому що треба за вчасно це робити )мене записали кудись ,але потрібно по приїзду телефонувати скзаати кто ти ,і тобі скажуть куди їхати .
-
Скажіть будь ласка, хтось користувався моно банком у Канаді, нормально працює?
-
Практически сразу приходит приглашение