UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
3 дні, але не ж не 2 тижні. 3 дні це щоб відпочити після переліту та знайти житло
-
Я дзвонив у красний хрест в эдмонтані ,я так зрозумів що воги дають житло на 1 -3 дні і можуть продлити .хотя схема цікава ,я зробив дзвінок за три дні (тому що треба за вчасно це робити )мене записали кудись ,але потрібно по приїзду телефонувати скзаати кто ти ,і тобі скажуть куди їхати .
-
БЕЗКОШТОВНО ЖИТЛА НІХТО НЕ ДАЄ НА 2 ТИЖНІ. Всі знімають аирбнб, готель або у друзів якщо ті готові прийняти.
-
Скажіть будь ласка, хтось користувався моно банком у Канаді, нормально працює?
-
Практически сразу приходит приглашение
-
Я думаю, місце знаходження візового центру не впливає на терміни. Де ви здавали біометрію ?
-
Дякую
-
Нам на следующий день
-
Спасибо большое 🙏
-
В любом Canada post отделении. Это стоит до 100$ в год, вам выдадут ключ от ячейки. Но на этот адрес нельзя посылки, только письма
-
Підкажіть, будь ласка, після відправки анкети через скільки днів приходить запрошення на біометрію?
-
Треба було вказувати. Можливо та програма перебування мала якісь подальші обмеження про які ви забули.
-
Ну так, тиждень це якось більш реалістично
-
6 днів
-
Читала декому на другий день, а іншим через 3 місяці
-
Які мінімальні терміни ?
-
Добрий день, з досвіду після біометріі, кому швидко прийшов запит на паспорт?
-
Моя мама чекає вже більш ніж 3 місяці.
-
Добрый день, видела когда-то информацию если нет постоянного жилья и живешь в гостинице, что можно арендовать где-то почтовый ящик, как это сделать?
-
Дякую велике вам.
20 Jan 2023, 21:20
17732/96467
about 8 hours ago