UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А sin number вже отримали? Ми отримували до того як прдали на виплату, там i виявили що потрiбна додаткова перевiрка. I так, на виплату теж не могли подати через це.
-
привіт, підскажіть, будь ласка, хто давно пройшов мед комісію чи вона якось відобразилась в особистому кабінеті ircc?
-
Дякую!
-
Привіт) була така проблема Подзвонила за тел., який розміщений на сайті IRCC, продиктувала дані і # UCI. Сказали, що треба переробити open work permit (дитина), у дорослих все ок
-
Скиньте і мені, будь-ласка
-
в нас така є проблема, сьогодні після 40 хвилин очікування таки додзвонилися до імігрейшн та вони сказали що то є поширений збій в системі та вони щось кудись надішлють и нам треба ще раз спробувати через тиждень
-
Це склад, там э матраци
-
Безкоштовна мебля 15330 - 114 авеню Вівторок - четверг 1800-2000 Субота - неділя 1200-1600
-
Можна:)
-
У нас у всієї сім’ї вибиває неправильний UCI, хоча все правильно
-
Привіт! Хто подавав на разову фінансову допомогу і були проблеми з UCI, як Ви її вирішували?
-
Только вестерн юнион, через приложение скотиа
-
Пункт 2. Не можу я знайти переказ в Україну з кабінету Scotiabank , може підкажете
-
Скиньте,будь ласка
-
Мне тоже нужно видео, скиньте пожалуйста.
-
Servus union credit дает 250 кад каждому украинцу на карту
-
Jobsite Workwear has quality clothes, boots,hats, glasses. Ask them if they still do the ‘Darcy deal.’
-
Доброго дня!) який вам банк більше до вподоби CIBS чи Scotia bank? Який з них кращий для новоприбулих?
-
Все равно не очень понятно с этой Lmia, разве что договариваться на работе,чтобы они сделали закрытое разрешение на работу только в их компании
-
Какую минимальную сумму нужно иметь с собой? На первое время. Знание английского минимальное и со мною сын.
20 Jan 2023, 21:20
18135/96476
about 3 hours ago