UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Пишіть на фейсбуці у групах, може місцеві допоможуть і підкинуть хоча у столицю провінції,
-
Привіт усім, у нас з чоловіком крик душі, ми приїхали в Саскачеван ( так порадили наші друзі які тут живуть 5 років) в Лідері, обіцяли що на наступний день після приліту завезуть нас що ми купили машину, і зробите всі док і все буде гуд . А тут не так то було, вони нас кинули... ми уже 7 день в сраці, де немає ні автобус ні поїздів, нам аби купить машину і поїхати в іншу провінцію в більше цивілізованому світі, якщо це таке є ще крім Саскачевана. Можливо хтось дасть пораду, бо ми молоді і неосвідчені.
-
А скільки коштує страховка якщо права не канадські?
-
Доброго дня шановні Українці, приїхав в Едмонтон а точніше околиці Spruce Grove, хтось писав що Українцям можна отримати безкоштовну сім картку з тарифом на пів року , чи цієї програми уже не має? З повагою.
-
Подскажите, в группе есть студенты, которым уже пришёл ответ из вуза в Эдмонтоне? Мой сын загрузил все необходимые документы, сдал экзамен на знание английского ещё в начале июля. До сих пор ни ответа ни привета. Говорят ждите. Сколько? Ведь надо искать билет. Кампус кстати проплатили. Аккаунт студента есть. Ответа официально нет. Как действовать? Кто сталкивался?
-
Так окрема але ви у своїй сімейній групі її і заповнюєте
-
На кожну особу яка планує скористатись програмою cuaet , потрібна окрема анкета , навіть якщо дитині 1 день від народження
-
Вітаю! Потрібна допомога тих, хто летів з Польщі з пересадкою в Лісабоні. Чи не було проблем із пересадкою, якщо 90 днів безвізу протерміновано? Канадська віза вклеєна до паспорта. 🙏
-
Добрий день. чи можу я в цій групі спитати? правильність заповнення анкети. у цій групі люди вже приїхали, а значить робили це. на сина 17 років, чи потрібно заповнювати окрему анкету? він вписаний у моїй анкеті як сім'я, я як основний аплікант чи, на нього окрема анкета? чи видадуть йому візу? чи він отримає запрошення і цього достатньо для в'їзду? будь ласка, дайте відповідь, або отправте тому, хто знає. Багато інформації, суперечливої, на підтримку не додзвонився, питання до тих хто був саме в такій ситуації, діти, будь ласка, не давайте приблизну інформацію. можливу. Дуже дякую відповідальним по суті питання.
-
Доброго дня! Піжскажіть, будь ласка. Якщо прилетіти в Ванкувер чи є там волонтери, які зустрічають людей з України? Бо летіти нема до кого. Нас троє. Два сина 17 і 6 років. Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Доброго дня. Скиньте і мені будь ласка.
-
Цікаво чи буде така праця вважатися фулл тайм🤨
-
ПРОПОНУЄМО РОБОТУ в Едмонтоні, Альберта Доброго дня! Мене звати Анна Гокансон. «Royal Camp Services» найняв мене, щоб знайти близько 50 працівників з України для їх таборів. Я допоможу вам зв’язатись з необхідними людьми в компанії, а також з перекладом. Я родом із Києва і вільно володію українською, російською та англійською мовами. Ви можете зв’язатись зі мною по імейлу: [email protected] або за телефоном: (780)504-1098 «Royal Camp Services» забезпечує віддалене перебування для працівників нафтової та газової промисловості (обслуговуючий персонал). Ми пропонуємо довгострокове та сезонне працевлаштування на посади кухаря та у сфері готельного обслуговування. Посади, які не вимагають досвіду роботи: покоївка, прибиральниця, посудомийка. Посади, що вимагають досвід роботи 2 – 5 років: помічник кухаря, кухар сніданків, кондитер. Вищезазначені посади найкраще підходять особам, які можуть бути далеко від своєї сім’ї та спільноти тривалий час. Тривалість зміни 12 годин, 21 день поспіль з перервою 7 вихідних днів. Заробітна плата $230 - $280 на день. Під час роботи в наших віддалених будиночках, проживання та харчування забезпечується безкоштовно. Перевезення до/з наших містечок забезпечується безкоштовно з Едмонтона та Гранд Прері (Grande Prairie). Наші містечка розташовані 5 -12 годин машиною з Едмонтона, Альберта. Подружжя та члени сім’ї можуть працювати разом, але ми не маємо садочка для дітей. Ми маємо обмежену кількість співробітників, які володіють українською мовою, тому робочий рівень англійської буде у нагоді. Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням www.royalcamp.com та надсилайте своє резюме на імейл [email protected] із заголовком “Ukraine”. Відео та фото для кращого розуміння: www.youtube.com/watch?v=kpa1hsM2fEI Royal Camp Services provides remote accommodations for the oil and gas industry. We offer long-term and seasonal employment in culinary and hospitality positions. Jobs with no required experience: Housekeeper, Janitor, Dishwasher Jobs with required experience (2-5 years): Prep Cook, Breakfast Cook, Baker These jobs best fit with individuals who can be away from their family and community for long periods of time. Shifts are 12-hours long, working up to 21 days straight with 7 days off. Compensation will be between $230-$280 per day. While working in our remote lodges, your accommodations and meals are provided at no cost. Transportation to and from our remote lodges are provided at no cost from Edmonton and Grande Prairie. Our remote work lodges are located 5-12 hours by vehicle from Edmonton, Alberta. Couples and family members can work together, but we do not have childcare available. We have a limited number of employees who are fluent in Ukrainian, and a working level of English would be an asset. View more information at www.royalcamp.com and email your CV to [email protected] with the subject line “Ukraine”.