UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Hello, everyone! ласкаво просимо до Канади. If you live in Edmonton or are planning to move here, this may be a job opportunity for you: Location: Southgate Centre, Edmonton, Alberta Positions: all positions Company: Below The Belt Stores Below The Belt is a clothing company with stores across Canada - opening a new store in Southgate Centre around September 5. There is public transportation near this mall. Some basic English is needed to communicate with coworkers/customers. Hiring ALL positions. This is the job application form. It has more details, but please send me a message if you have any questions or want to learn more! belowthebelt.wufoo.com/forms/job-application/ #jobs
-
За Канаду не скажу, но в Чехию доставляет и да действительно дёшево и на их сайте есть ценник с доставкой в Канаду.
-
Пермит выдаётся в аеропорту по прилёту в Канаду и действует с момента прилёта,а не с момента получения визы
-
Натуся, мені казали, що звичайна Польська Пошта швидко і дешево доставляє посилки в Канаду
-
Ви маєте отримати Stady Permit від навчального закладу за стандартною процедурою. Позначку CUAET ви отримаєте лише а аеропорту
-
Всюди дзвонив-писав, як об стінку горохом. Перевірте, можливо на кредитці,з якої ви купували квитки є покриття на такі випадки.
-
Жєсть, але таке буває..Просто чекати, ніякі сервіси не допоможуть. Пару років тому летів через Ванкувер на Юкон. То мої беги опинилися аж в Парижі. Чекав майже два місяці.
-
Все буде добре. Обов'язково буде! Я напишу зараз вам в пп, щоб не загубити контакт і якщо я щось взнаю то повідомлю. Або ж вас запитаю. ОК?
-
Подскажите самый долгий срок какой может быть для вклейки визы CUAET? Отправила паспорт на вклейку визы и жду уже третий месяц