UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я просто вже не можу ні фізично і морально з цією ситуацією боротися. Я вже жартую, що взяла з собою в Канаду таблетки від нервів, але вони в загубленій валізі.
-
Я подал жалобу авиаперевозчику еще в Барселоне,т.к. их потеряли в первом же аэропорту пересадки. Поверьте я сделал вообще все что можно,я три недели в одних трусах(утрирую конечно)но в общем и целом ситуация очень печальная. Поэтому если вы предложите кому-либо написать,поверьте я это уже сделал. У меня остается только одна надежда на платный сервис по поиску багажа. Я пока нашел только службу “100baggages” но отзывы смешанные а компания просит оплату вперед €73. Я б и рад заплатить если хоть кто-то их порекоммендует
-
Я летіла з Парижу з трьома дітьми і Вестджет загубив всі 4 наших валізи. Це був ад. Потрібно звернутись до компанії перевізника і відкрити файл на пошук валіз. Читайте правила на сайті компанії. Мені повернули з валізи не одночасно. Почали повертати через 2 тижні після подання скарги. Однієї валізи вже більше місяця немає. Про компенсацію повна тишина, я надіслала лист на емейл Вестджет - і нічого. Відслідковую зміну інфо по номеру файла на сайті але змін щось немає
-
Кто может подсказать сервис(платный) по поиску утерянного багажа? Сегодня уже 21й день с момента нашего прилета,а багаж так и не нашли,при чем оба(и жены и мой) Мы уже три недели в подвешенном состоянии Без вещей,жена без косметики,покупать все с нуля дорого да и теплится надежда на то что все-таки вернется багаж Просто не передать словами этот ад,когда прилетаешь на чужой континент и уже три недели ходишь в двух наспех купленных футболках из волмарта
-
Дуже мені подобається :) та й по відгуками тихе і спокійне , а для це для мене пріоритет, так як буду їхати з 5 річною дитиною
-
А що там такого цікавого, що вас так манить?
-
Ех, мені б Шервуд Парку знайти хостів хоч на пару тижнів )
-
Понятно осталось найти связи)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка хто вже оформлював провінційну фінансову підтримку яка була анонсована 25 липня? Як на неї податись?
-
Так але якщо щось подібне до сала наштрихати часником посолити поперчити і сутки настояти то життя починає грати іншими барвами)))
-
Саме в той день захочеться сала...справжнього, а нє вот єто всьо..І цигарки тут є, і горілка..а сала нема. А те,що подібне до нашого сала коштує 28 Дол. за кг..