UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка,чи можна і де в Едмонтоні зняти і обміняти польські злоті на канадські долари???
-
Був в інших країнах віски в норм заходило а тут щось трапилось і не можу його навіть бачити (певно хвороба якась) а от горілки б випив але не бачив того що знаю тому в житті майже тупікова сітуація🤣🤣🤣
-
Я навіть не знаю що тоді робити...
-
Ті люди хто буде їхати до Канади беріть з собою якусь пляшечку свого рідного бо врешті решт прийде той день коли Ви зробите всі документи , винаймете собі житло, купите авто і знайдете роботу після всього цього захочете сісти і видохнути з полегшенням... а для полегшення нічого нема!!!☺️☺️☺️
-
Про паління вияснили а про горілку, хто скаже місцевий бренд щоб була схожа на українську бо стрьомно тут починати СЄМ свій гнати🤔🤔🤔
-
Блин, я уже понадеялся шо есть дешовые сиги
-
А вот оно как😂😂😂
-
А адрес есть? Куда можно приехать
-
А где это такое продается?
-
По три☝️
-
Куріння це ЗЛО, але хто скаже які цигарки коштують найдешевше у Єдмонтоні???
-
Норм.район. зручний.
-
Бо проросійська країна
-
Вчера меня посетила мысль,что когда ступлю на землю Канады ,лягу прямо на нее и буду лежать, даже если будет идти дождь. Мы в Сербии,и тут опасно украинцам,и я так устала бояться за ребёнка и кота. А все уже знают в районе,что мы украинцы,и раньше не уедешь,потому что работа , должны заплатить за август