UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Бо проросійська країна
-
Вчера меня посетила мысль,что когда ступлю на землю Канады ,лягу прямо на нее и буду лежать, даже если будет идти дождь. Мы в Сербии,и тут опасно украинцам,и я так устала бояться за ребёнка и кота. А все уже знают в районе,что мы украинцы,и раньше не уедешь,потому что работа , должны заплатить за август
-
А что можете сказать про район West?
-
Дякую!
-
По прильоту Ви отримаєте одразу відкритий ворк перміт. Але офіцер Вам напише направлення на медкомісію, яку Ви маєте пройти за 90 днів. До отримання результатів Ви не маєте права працювати лише в трьох сферах (я б не сказала, що понадпопулярні 😉). Коли результати будуть готові, вони з'являться в базі даних. Якщо буде бажання - можете поміняти свій паперовий відкритий дозвіл на роботу або на кордоні (не обов'язково аеропорт), або через онлайн ресурс. Але це не обов'язково. Тому що при працевлаштуванні на ці три роботи роботодавці перевірять електронну базу; будь-хто, кого професійно це буде цікавити, також має доступ до бази; а в інших випадках це нікому не потрібне
-
Добрий день, хто має досвід у тому, щоб забрати обмеження з work permit, якщо вже пройшов мед огляд, то поділіться, будь ласка кроками.. Так розумію, що реєструватися треба ось тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
PAANDON Construction is HIRING NOW – Concrete Form Setters & Carpenters We are a family based company working in this industry for over 32 years. We have an excellent safety program and we are a COR certified. We specialize in multi-level concrete structures and underground parkades. We also have a full benefit plan with Merit Group. We pay biweekly with time and a half after 44 hours. Holiday pay is provided on every pay period. Wages will be based on experience. We are looking for people who are motivated, positive, work well as a team player. Positions: Concrete labor Form setter Carpenters/apprentice carpenters Basic English is needed for training Send resume to [email protected] to apply
-
Вообще, у разных компаний условия могут отличаться. Обычно, нужно заплатить за первый и за последний месяц контракта плюс damage deposit.