UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вітаю. Ми теж реєструвались, але поки тиша. Вам повідомили на пошту?
-
Краків , Катовіце
-
І мені скиньте будь ласка.
-
Будь ласка, мені треба.
-
Добрый день. Интересует. Если можно и мне сбросьте в личку! Заранее спасибо!
-
Дякую, також в якісь дні мене зможе завезти мій чоловік
-
Так є, у Львові все вдало зробили.
-
Вітаю! Я хочу взяти участь, але не маю авто добратися. Можу робити будь-яку роботу, в тому числі й підготовка, анімація і прибирання. Можливо, хтось міг би мене підбирати (локація T6T 1K7)
-
Доброго дня, 1) запит на біометрію може прийти на мейл через годину, а може і через місяць і більше (читала, що були такі випадки). У Києві зараз не працює візовий центр, здати біометрію в Україні можливо тільки у Львові. Черга дійсно величезна, але, якщо постійно моніторити, то можна вхопити вільні слоти. 2) Після здачі біометрії треба ще чекати погодження візи, а це лотерея за часом . А потім відправляти паспорт закордон. Через посередників або самій везти, але читала, що все одно треба відправляти поштою, бо особисто не приймають у візових (тільки за записом попереднім). Візу можна вклеїти і в Канаді, але це теж заново практично подавати/відправляти документи. Це якщо вам погодять електронну візу, а вона дається на термін 6 місяців, тобто вийде по ній ваш чоловік -це питання.
-
Ще момент на візу доя чоловіка, якщо його зараз не випускають з України, але я все-рівно хочу його подати на візу, йому дозволять здати біометрію у Львові і відкрити візу? Комусь так виходило? Посто маю надію, що поки прийде віза, щось зміниться для чоловіків
-
Доброго дня, допоможіть , будь ласка , роз‘яснити, самотужки розбираюсь, як правильно подаватися на візу по CUAET: 1. Після заповнення анкети на сайті, має прийти запит на біометрію (скільки займає по часу цей проміжок, хто здавав зі Львова? Як я розумію, в Києві здати можливості немає?) Як я прочитала в неті, зараз на здачу біометріі у Львові черга аж до жовтня… 2. Після здачі біометріі потрібно відправити паспорт на вклеювання візи, зараз цей крок можна виконати по прильоту в Канаду, я вірно зрозуміла?
-
Так.
-
Доброго дня. Ви реєструвались 1.08 і прийшли вам квитки?