UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Может кто знает, если я получу сейчас визу CUEAT но выехать не смогу потому что не выпускают. И случится так что это программа закроется летом 23-го. Смогу ли я заехать осенью 23-го или весной 24-го года по этой визе и получить ворк пермит?
-
Погнали
-
В мене також така відповідь
-
Дякую!
-
Судячи з їх останньої відповіді на мій e-mail, то подібні опції у компанії лишилися лише в Квебеку.
-
Capreit.ca
-
Доброго ранку! Можете скинути посилання на сайт або сторінку в ФБ?
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, можливо в Едмонтоні є десь в відділенні банку CIBC україномовний менеджер. Буду вдячна за інформацію.
-
Подскажите пож-та сколько времени занимает получение визы на Канаду после биометрии. Я сдал биометрию 21 июня и пока нет ответа.
-
Насправді, ціни на рент за останні років десять не сильно змінилися.
-
Бо ми приїхали, тому і стали дороге
-
Якщо немає візи то на літак у вас не буде допуску, тільки якщо транзит і вам не потрібно буде заново реєструватись на рейс
-
Дякую, бо я чула знайомі під Калґарі 600 платять
-
Как вам и написали, пусть напишет от руки,на английском языке. Мой муж ещё свой паспорт рядом ложил и фоткал Визу дочке дали
-
Привіт люди! Поділіться досвідом будь ласка, може хтось проходив карантин 14 денний, як ви собі організували місце для його проходження, можливо маєте актуальний контакт який допоможе знайти таке місце. Дякую!
-
не важливо в якому місті, від 1000 до 2000 в місяць, пів дня
-
Всем привет,знакомый сдаёт комнату в районе northwest до 21.08,цена обсуждается,звоните по телефону 825 34 334 01 или Вайбер +380995409595
-
У них на сайті місяць назад 2кімнатні були від 1000, а зараз від 1500, чому так? Квартири тіж самі.
-
Добрий день, підкажіть , будь ласка, скільки в середньому коштують садки для дітей в Едмонтоні, до 4 років, та до якої години працюють? Поки що їду сама з дитиною 1 рік…
-
Дякую
20 Jan 2023, 21:20
18468/96422
about an hour ago