UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт! Looking for 2-3 people who have accessed donations from the furniture warehouse who would be willing to help me create a case statement video project I’m doing for the UCC to increase donations. Need to be comfortable in English, be able to verbalize what accessing the furniture meant to you and your family. Three parts to the video participation; - a stand up shot of you introducing yourself and talking about benefit. - b-roll/ scene footage ‘shopping’ at the warehouse - b-roll/ scene footage with you/ your family at home w/ donations from warehouse. You would need to sign a video release for us to use your image. No remuneration other than the feeling that you’ll help your fellow Ukrainians in need when they get here and need furniture. PM me please. Дякую!
-
Саме так! Тільки можна зауважити, що 3000 - це початківець помічник, а 10000-це, скажімо, плиточник- професіонал.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, в дитини в Visitor Record поставили неправильний гендер. Написали Male, а у нас Female. Де і як можна його поміняти?
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, чи є в Едмонтоні допомога від Червоного хреста з безкоштовним житлом на тиждень - два? Дякую
-
Не дає мені спокою один нюанс прилітаю, заселяюсь (на 9 днів забронював через Airbnb) і тут дилема якщо йти оформлювати документи то треба вказувати адресу ЯКУ ВКАЗУВАТИ Я ХЗ)) чи мені за ці дні шукати житло на довший термін, а потім вже йти оформлювати документи. Хто вкурсі дайте пораду плз😊
-
Thank you
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, хто вже робив медогляд. Чи повинні ми самі відсилати результати кудись, чи клініка робе це сама?
-
Якщо можна і мені скиньте будь ласка