UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
О,якщо так, то не відкладайте. Обов'язково до лікаря. Щоб усе було зафіксовано. Якщо будуть якісь наслідки для здоров'я, тоді можна вже про адвоката думати.
-
Дякую,за пораду,завтра буду вирішувати.Моєї вини нема,я стояла пропускала машини,чекала виїзду,а хлопець як на танку втулився😊
-
Є вірогідність що завтра до лікаря прийдеться звертатися,бо спина і голова болить дуже.На адреналіні воно якось не відчутно було,а зараз накриває.Бо втулив гарно,фаркоп погнув
-
Прекрасно. Хай у вас голова не болить. Все решта- проблеми страхової. Просто, якщо незначні пошкодження, краще все вирішувати на місці. Ну ,щоб чувак заплатив вам декілька соток кешем. А клейм буде відображатися в історії вашої машини ( була в аварії) і може вплинути в подальшому на ваш страховий платіж
-
Так,звичайно.Права,страховку,фото купчої,він її тільки купив.Адресу,номер телефону.Фото і відео
-
Варто в будь-якому випадку. Ви взяли координати, дані, фото страхівки чувака,який у вас заїхав?
-
Я хочу для себе розуміти,як принцип діє.Якщо я не винна в аварії то мені не варто до страхової звертатися?
-
Зазвичай, в страховій вам скажуть на яку СТО заїхати, де вашу машину полагодять за рахунок страхової . На той час вам дадуть іншу машину. Але ,якщо пошкодження незначні, я б не радив робити клейм в страховій.
-
Так на ходу,Врятував фаркоп,удар на нього та бампер прийшовся,в мене висока машина
-
Машина на ходу?
-
Лист на пошту відправила,кінець робочого дня,а там дівчата англомовні,я ще не добре розмовляю.Зранку до них поїду.
-
Адвокат потрібний тоді, коли сталося щось дуже серйозне, а страхова не хоче відшкодовувати.
-
Ви страхову вже повідомили?
-
Доброго вечора,шановні!Підкажіть будь ласка,чи є в Єдмонтоні адвокати які спеціалізуються на ДТП? Сьгодні в мою машину влупив чолов‘яга😊
-
Мне изначально эти два фото прислали
-
Может пригодится кому-то
-
Просто то одна сторона документа а эта другая
-
Улучшают качество
-
Можно попробовать через ai enhancer прогнать
-
Увы нет, пока только такие