UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А в каком банке вы открыли?
-
Я открыл без син номера
-
десь в чатах читала покроковий алгоритм підтвердження диплома, але не читала що це безкоштовно. Якщо я знайду,я вам напишу. Як ви цей процес можете почати в Україні якщо ви навіть не ідентифіковані в Канаді ?
-
Підкажіть по WES, може хто в курсі. Десь читала, що зараз ця процедура безкоштовна для українців? Щоб зробити оцінку диплома ? І чи можна розпочати процес з України ? Ще досі чекаємо візи ( І може в кого є основні вимоги чи приклади reference letter, з роботи які потрібно брати для підтвердження досвіду.
-
Желаю удачи ! первый конечно WP, ну а после него sin
-
Спасибо )
-
Конечно !!!! это самый первый и самый важный документ в Канаде
-
Здравствуйте) подскажите, для открытия банковского счёта нужен SIN?
-
Скажите пожалуйста, если ребенок прилетел по фоиллес визе, какие действия, для получения в паспорте?
-
Добрий вечір! У когось діти складали іспит у "One World One Center"для школи?Якщо так,то розкажіть, будь ласка, коротко що і як там було. Заздалегідь дякую!!!
-
Відправити в Україну це найлегше що можна зробити🙂 а ось у зворотньому напрямку, то проблема.
-
Не знав. Я відправляв з Європи в Україну
-
Пейсент взагалі не працює на відправку з України.
-
Так пейсенд заблокований як і всі інші подібні системи
-
Перевірте який курс буде на Paysend paysend.com/referral/01k0jq
-
Так, в аеропорту Едмонтона можна отримати ворк перміт. Летіли без пересадки з Амстердама. Час отримання у будь якому аеропорту залежить від черги, адже там отримують документи не тільки українці.
-
Чи може хто більш вигіднійші способи перевнсти гроші на кандський рахунок знає?
-
Спробував зняти з приватбанковської карти 100 кад в CIBC та RBC. Вийшло по 31,99 за 1 кад в CIBC, та по 30,36 в RBC.
-
Хто знімав готівку з української карти? Де найвигіднійший курс?
-
Доброго вечора. Хтось летів літаком з Европи одразу до Едмонтона, без пересадки в Торонто чи Калгарі? В Едмонтонському аеропорті теж можна отримати ворк перміт? І скільки часу це може зайняти? І якщо через Торонто/Калгарі, то теж цікаво скільки часу і який розклад роботи. Бо є багато різних рейсів і треба розуміти який час закласти на пересадку, і чи підходять нічні/ вечірні рейси.
20 Jan 2023, 21:20
18793/96656
about 16 hours ago