UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нашла подтверждение, можно позже сдавать
-
В апреле сложно было ловить, постоянно заходили и проверяли
-
Не буду спорить. Ранее точно можно было сдавать и позже
-
Биометрию Вы можете сдать и позже. Ограничение в 30 дней на граждан Украины не распространяется
-
Шановні новоприбулі! Якщо у вас є діти-підлітки 14-16 років, які бажають потусуватися зі своїми канадськими однолітками ( сходити в кіно, outdoor pool, Heritage Festival, просто весело провести час) -напишить мені в приват. Територіально West, South.
-
Усім доброго вечора! У компанію Ironman Directional Boring потрібні працівники (чоловіки), англійська вітається але не обов'язково. На початок платитимуть 20 долларів на годину. Робота складається з монтажу кабельних ліній у нові будинки по всьому Єдмонтону. Робота офіційна, на повну зайнятість. www.facebook.com/profile.php?id=100005079879395
-
Дякую!
-
Так
-
На здоров’я) ми дуже переживали чи точно так пропустять, виявилось все простіше ніж очікували)
-
Дуже дякую!!!
-
Все ок. Моя мама летіла. В аеропорту перевіряють по номеру, а не штрих-коду
-
Не можу розібратися як отримати кошти. Чоловік відправив . Але я не отримую. Карту начебто прив'язали забрало 2 долари. Не розумію,на ютубі дивлюся також. Для отримання і відправлення для Українців безкоштовно (тобто без комісії) чи може треба почекати , авторизації якусь?
-
Вітаю, підскажить будьласка хто летів по foil-less візі? В мене питання, це письмо приходить на електронну почту на английскій мові, а далі на українскій. И на цёму листку немає штрих кодів??? Бо мені саме таке повідомлення прийшло.