UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
согласно закону, Вы должны податься на права АВ в течении 90 дней, соответственно не сможете Вы сдадите на 7 класс, потом через недели две на 5 GDL и будете спокойно себе кататься на них, а потом как наберется необходимый стаж, сдадите на 5 no GDL
-
Дякую за відповідь) А з цими правами зможу керувати? Чи краще рік поводити з українськіми правами, а потім вже здавати іспити (читала,наче в Альберті можна 1 рік з українськими правами їздити)
-
хотя да, говорится, что стаж общий должен быть два года www.alberta.ca/class-5-drivers-licence.aspx
-
Вы сдадите, сначала 7 , а потом 5 GDL и после года опыта сможете податься на 5 фул
-
Вітаю)) раз ви люб'язно відповідали за водійське посвідчення, можна і мені вас потурбувати? Не підкажете, якщо я у січні цього року тількі отримаю українське посвідчення чи можу я просто здавати іспити? Чи для того, щоб просто сдати, не проходити навчання потрібен досвід більше 2х років?
-
Дякуююю🤗
-
вот они
-
Дякую за відповідь,можна попросити контакти пана Максима?
-
Шкода,що тільки одну. Ми сім'єю прилітаємо. Я б залюбки няньчилась. Своїх троє теж. Була б весела команда
-
Вмію)
-
Я це читала,дякую за відповідь,можливо не правильно запитала,цікавить,чи реально взагалі без досвіду здати водіння саме практичну частину,скільки коштує 1 урок з інструктором,бо розумію,що потрібно буде кілька уроків точно...
-
Доброго всім дня.Допоможіть,можливо,є хтось,хто може порадити прийомну сім'ю на перший місяць-два,щоб облаштуватися,планую переїзд в березні.А також цікавить питання,чи важко і дорого буде поміняти українські свої права,не маючи досвіду водіння?Наперед дякую!
-
Берите и не только на первые время. В багаж и все будет без проблем.
-
Медицину делайте в Канаде 125$. Карту вакцинации в школу не требуют
-
Сам зможе
-
Доброго дня, а якшо у мене друг, якому ще тільки 17 і він подав заявку на візу разом з татом, типу в одному аккаунті, то коли вони получать візу, то він зможе сам полетіти?Чи треба обов‘язково з батьками Чи можна зробити доручення на когось?
-
Всім привіт. Раджу дуже функціональний застосунок від Neo Financial ( аналог нашого Моно) з високим кешбеком у багатьох магазинах ресторанах тощо. Для відкриття рахунку потрібна ID Card.Мені відкрили кредитку картку на 1500$. Зручно користуватись як першою так і другою( для підвищення Credit score) Переходіть за моїм посиланням і ви отримаєте 35$. neo.cc/refer/S4Q7P2H3
-
Дякую
-
Просто покладіть в чемодан(и) , тільки з упаковки повиймайте. Ми так провозили, тільки трохи поділив на декілька чемоданів- все було ок.
-
Доброго дня . Два питання ; 1. Чи потрібна для школи карта вакцинації ?( Думаю чи робити переклад) 2. Хто можливо проходив медогляд в Туреччині/Анкара... Коштує воно того ,щоб проходити в Туреччині, чи не паритись та пройти в Едмонтоні?
20 Jan 2023, 21:20
Post 1887 of 96240
a day ago