UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А де тут вказано, що мед огляд безкоштовно? Я так зрозуміла,що тільки рентген буде безкоштовним,якщо буде оформлена хелсі кард.
-
Там знизу є «more» Та розділ потім serves Mastercard ,a потім take me there ,і буде ваш баланс
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як подивитись баланс кредитної картки банку Servus, в мобільному додатку кредитка чомусь не відображається
-
Можливо хтось підкаже чи потрібно мати з собою Alberta Healthy Card коли ідете на медогляд?
-
Доброго дня) Хто був в цьому центрі на медогляді?
-
Привіт! Не зовсім так. Мене помістили на карантин, тому як не маю вакцини. Я один, в Едмонтоні на виході з аеропорту абсолютно нікого не мав. І ніякого карантинного плану. Фінансів на оплату житла на карантинi "0". Відстояв свої позицію і право на безкоштовний готель на 14 днів згідно урядової програми підтримки новоприбулих українців. Жив у Хілтоні + харчування безкоштовно. No problem
-
на днях дівчина писала, що здавала екзамен на водійські права та в неї не забрали українськє посвідчення водія. Дуже прошу написати мені в особисті повідомлення чи написати де саме це було . дуже дуже важливо . дякую!
-
Случайно не знаете, если уже сделали, могут вернуть деньги?
-
Доброго вечора. Чи є серед новоприбулих українок професійні перукарі? У канадський салон потрібен гарний перукар. Знання мови - хоча б мінімальний рівень для вашої роботи та спілкування зі власницею. За подробицями пишіть у приват. Едмонтон. Альберта