UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Але їх то не зупинило, навіть були сім'ї з маленькіми дітьми і теж саме
-
З того самого, тому і здивувало що пристали, бо ніби ми транзітом
-
Ви вилітали в Німеччині з того аеропорту,чи з іншого ?
-
Я так і зрозуміла
-
Дуже дивно, бо Німеччина дозволила перебування українців без реєстрації до 31 серпня, є закон, кому треба, можу пошукати. Я теж летіла з Франкфуркта по закінченню безвізу ніхто і слова не сказав.
-
Ми не залишали, але все одно годину нас промурижили і не тільки нас, а всіх хто був без безвізу. Була черга з українців.
-
Мы летіли теж без безвізу, але в Німеччині нам витріпали всі нерви, над нами мол буде суд без нашої участі за депорт, але на літак пистили. Но потрібно хазделегіть ідти на паспортный контроль, бо ледь встигли на літак. В Німеччині туго з розумінням що Польща для українців зараз зробила офіційне перебування до 2024 без будь яких паперів
-
На Букінгу подивіться, там є і з валізками (23) кг і ціни найдоступніші
-
Можна з пересадками. Але вам не можна залишати транзитну зону аеропорту. Тоді все гаразд буде.
-
Добрый день. Мы сдали отпечатки ы германии в дюссельдорфе. Подскажите как долго обычно рассматривают до приглашения на визу. Мы подали 3го июня. Спасибо
-
Hello. 😍 Do you need a study permit for a child to attend an elementary school ( grade 2)? Thank you beforehand.
-
Зможу вам допомагати після прильоту, планую на початку жовтня. Але зараз форма тільки на липень. Скажіть будь ласка, чи потрібна буде допомога надалі, і чи буде продовжено форму?
-
Прямих немає ,уже подивилась.. .. як що у мене немає без візу то я можу тільки напевно прямими без пересадок у Європі з Польщі.. може знаєте?
-
Я не знаю, я купував до Калгарі та там прямих не знайшов
-
Прямі до самого Едмонта є?
-
Та вони коштуватимуть більше
-
Там прямі теж є, але їх набагато менше ніж з пересадками
-
Там в додатку будуть усі рейси та можливість вибрати який вам довподоби
-
І я в тих числах хотіла .. значить можно купувати .. ще питання. Якщо до едмонтона ,то як краще купувати щоб був прямий рейс
-
У нас виліт буде ще в кінці вересня але взяли ми квитки за дуже гарну ціну, лише за 980$ канадьских
20 Jan 2023, 21:20
19808/96568
about 2 hours ago