UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можна з пересадками. Але вам не можна залишати транзитну зону аеропорту. Тоді все гаразд буде.
-
Добрый день. Мы сдали отпечатки ы германии в дюссельдорфе. Подскажите как долго обычно рассматривают до приглашения на визу. Мы подали 3го июня. Спасибо
-
Hello. 😍 Do you need a study permit for a child to attend an elementary school ( grade 2)? Thank you beforehand.
-
Зможу вам допомагати після прильоту, планую на початку жовтня. Але зараз форма тільки на липень. Скажіть будь ласка, чи потрібна буде допомога надалі, і чи буде продовжено форму?
-
Прямих немає ,уже подивилась.. .. як що у мене немає без візу то я можу тільки напевно прямими без пересадок у Європі з Польщі.. може знаєте?
-
Я не знаю, я купував до Калгарі та там прямих не знайшов
-
Прямі до самого Едмонта є?
-
Та вони коштуватимуть більше
-
Там прямі теж є, але їх набагато менше ніж з пересадками
-
Там в додатку будуть усі рейси та можливість вибрати який вам довподоби
-
І я в тих числах хотіла .. значить можно купувати .. ще питання. Якщо до едмонтона ,то як краще купувати щоб був прямий рейс
-
У нас виліт буде ще в кінці вересня але взяли ми квитки за дуже гарну ціну, лише за 980$ канадьских
-
Так, ми взяли тільки одну валізу на двох
-
І замовляли ще додатково валізки?
-
Ми купували на kiwi
-
Здрастуйте!! Таке питання.. по рекомендуйте на яких сайтах краще купувати квиток до Канади?😊
-
Thank you ❤️
-
Поможем чем сможем пхрх
-
Спасибо вам огромное за информацию)))!!!!
-
Підкажіть, якщо хто знає, чи можливо двотижневий карантин проводити в сім'ї, що приймає (не в готелі)? Якщо так, то чи є якісь офіційні статті з цього приводу.
20 Jan 2023, 21:20
19816/96568
about 2 hours ago