UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А де можна купити дрони? І скільки на це потрібно? Може з іншими послугами також заходять так добавити. Я серйозно.
-
Не знаєте чи можуть виселити в такому випадку? Наша з нами всі 6 років прожила в приватному будинку ,. І взагалі не розуміє що навколо крім неї може бути хтось , а ще й після пережитих подій , були на лінії вогню, взагалі всього боїться і на звуки гавкає
-
якщо щось дізнаєтесь,поділіться будь ласка інформацією
-
За роботу не знаю, але дуже сільське, 3 години від цивілізації, місцевий районний центр. Багато індіанців. Мають перший в світі посадочний майданчик для НЛО UFO Landing Pad (780) 645-6800 maps.app.goo.gl/11RJ2yZQZ4tWbDhK7
-
Річна податкова?
-
Так
-
Вест в цілому - гарна частина міста. Але рекомендую шукати житло подалі від торгових центрів і плаз.
-
А, ну 20 хвилин- це ок. Просто ,чим ближче до торгових центрів - тим більша вірогідність зустріти осіб,в яких щось в житті пішло не так. З нашої точки зору.
-
всем здравствуйте, подскажите пожалуйста, у кого какой опыт был в последнее время по страхованию авто? я понимаю, что там все индивидуально, но раньше говорили, что Миллениум можно было оформить что то около 1000+- в год одним платежом, а сейчас они с января подняли расценки и односторонняя уже в районе 1800. В целом, запросил прайсы в трех страховых: 1) Armour Insurance дали 2788 и 3671 в год 2) Nicole Lakusta 285, 315 и 380 в месяц 3) ну и естественно лучший прайс оказался у Миллениума 1698 в год на одностороннюю и 2400 на двухстороннюю у меня следующий вопрос, кто то оформлял двухстороннюю в Миллениуме и есть ли в том смысл, работает ли это так как должно? Спасибо