UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Мне надо)
-
А є такий варіант, щоб на тест не їздити ,а лайсенс отримати?
-
я так с PR планирую
-
Как вариант, можете обратиться в Catholic Social Service. Там могут предоставить вам информацию, подсказать, куда обратиться, какие медицинские организации или программы могут быть полезными в таких вопросах.
-
😂😂😂😂😂😂
-
Нет конечно
-
В чому секрет великий? Напишіть яка це школа, оплата і тощо...
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, чи є окрема група тільки по Калгарі, бо ми плануємо їхати саме до Калгарі. І, якщо можна, ссилочку дайте. Дякую!
-
Дякую!
-
t.me/UkrInAlberta
-
А нечего ребенку прыгать днем 😂😂😂
-
В мене дитина субота і неділя вдома , відповідно може стрибнути десь чи пробігти. Стіни дуже тоненькі . Сусіди знизу постійно жаліються що ми їм заважаєм спати вдень , а працюють вони вночі . Траплялись випадки коли я пилососила в квартирі , і одразу на мене писалась жалоба 🙈 Хоча я навіть чую коли вони приймають душ 😆 Не знаю чи взагалі по закону вони мають право право виказувати постійні претензії з цього приводу , но як на мене в денний час я можу хоть ремонт робити 😅
-
Не ті тут батареї 😅😅
-
До батареи)
-
Дійсно . Дитину прив'яжемо і в квартирі розведемо хаос🤣
-
www.cplea.ca/wp-content/uploads/PetAgreementFillable.pdf
-
www.alberta.ca/residential-tenancies.aspx
-
open.alberta.ca/dataset/00b87566-7da1-4e83-b85e-825e26d5b7ce/resource/a173d337-5e42-4f01-a89d-392ab14a7f33/download/sartr-information-for-tenants-ukrainian-2022-12.pdf
-
Почитайте інформацію за посиланням, будете здивовані)
-
Дуже раджу шукати відповіді на питання в першу чергу на alberta.ca Більше того, коротке роз'яснення є українською мовою!0
20 Jan 2023, 21:20
20542/96467
about 10 hours ago