UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ні. Ніяких проблем. Ми летіли 14 грудня Берлін-Амстердам-Калгарі-Едмонтон. Ніде ніяких проблем.
-
Доброго дня Підкажіть, будь-ласка, а дітям теж потрібно проводити медікал чек чи тільки дорослим, які мають work permit?
-
Доброго дня Можливо хтось здавав у кракові біометрію і знає чи працює центр на Wadowickeij 10
-
В хате где я снимаю ренту, 40/60
-
Добрий ранок. Квитки можна купити в шоперсі, або в Steven eleven. По 10 штук продають. Якщо вам менше 24 років можете брати youth, вони дешевше. В автобусі даєте квиток водію він вам дасть листочок з інформацією до котрої години можете їздити. В метро треба буде на вході пробити квиток, або мати при собі валідний листок з автобусу. В автобусі, кажуть, у водія теж можна купити квиток, але він не дає решти. Я цей спосіб не перевіряла, тому не знаю, чи так це насправді. Також можете податись на проїзний в рекреаційному центрі. Скажіть, що з України, можуть дати знижку. Проїзний коштує 35 доларів на місяць, якщо не помиляюсь. Там же можете податись на доступ до самого рекцентру, для українців безкоштовно на перший рік (уточніть у них)
-
Одни знакомые в Калгари сейчас , говорят очень большая проблема арендовать квартиру с ребенком ( новорожденный у них)...с кем не общаются им везде отказ ...мне немного это странно слышать , но все же спрошу...У кого то из вас были такие же проблемы с поиском жилья с ребенком или тут все таки вопрос в этих " одних знакомых"?
-
Привет. Маленький городок, километров 200 от Эдмонтона, из магазинов Собис, Кэнедиен Таер, Долорама. До работы на машине добираться максимум 5 минут, одна центральная улица. Я живу в аналогичном городке, более 6 месяцев. Если интересно подробнее, пишите в личку
-
Частично. Не в усіх розетках є заземлення