UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Подскажите момент , кто арендовал через bwalk (возможно до приезда) как происходит процесс ,как связываться с менеджером я что то не совсем поняла
-
Всім мої вітання! А як на рахунок роботи зварювальника?
-
Добрый вечер. Возможно кто-то владеет информацией. В рамках получения PR по провинциальной программе (Alberta Opportunities Stream или Alberta Express Entry Stream), необходимо ли на каком-то из этапов подтверждать наличие средств на счете? Например, после получения номинации от провинции и подачи заявки на федеральную иммиграционную службу? Заранее благодарен.
-
Доброго дня, які шанси знайти роботу в Едмонтоні кваліфікованому столяру
-
Этого никто сейчас не знает и точно вам не скажет.
-
А где этот список найти?
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Є список , які не підходять. Але все одно залежить від програми.
-
Всем привет. 18.02 прилетаем в Калгари . В 15.00 грубо говорят . Конечная точка Едмонтон . Может есть кто тоже прилетает в этот день в Калгари , можем сгруппироваться и вместе добраться до едмонтона.
-
Спасибо
-
Добрый день, подскажите пожалуйста контакты проверенных иммиграционных консультантов с лицензией.
-
Житло впершу чергу обирайте ао зручності і комфорту. Магазини , школи транспорт. Якщо плануєте на будівництво , то ваші об’єкти будуть переважно за містом і постійно змінюватись. Ви д не будете рік га одному місці поацювати. Я працюю на підлогах і кожного дня різниц об’єкт, в рідних частинах міста і передмістя. Були в за 150 км. Так що поруч з кожним не поживеш )))
-
Всім привіт! Може хтось працює на позиції warehouse worker чи схожій в Едмонтоні чи Калгарі? Цікаво, наскільки фізично важка праця і чи важко знайти роботу?
-
Добрый день, с Амстердама летите ? ) Думаю пересечемся. Тоже планирую дальше в Эдмонтон.