UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Отож. І до кримських є питання))
-
та там кримський МВС України майже в повному складі перейшов на бік окупанта, а військові під 70% перейшли.
-
Давайте всі закінчимо на тому, що до Порошенка-Зеленського питань немає. От до Россії є. Ну і до НАТО трошки
-
РФ підготувалася до війни. І Калібри з'явилися ,яких не було у 2014 і танки тощо.
-
Звісно так. Чисельність росармії драматично не змінилась з 2014ого року по 2022 так само як і оснащення. Дивне питання! Боєприпаси частково взагалі 80х років. Які як ви здогадуєтесь були у них і в 2014ому. 😆
-
Ок. Тенюх - це міністр оборони України, який заявив, що в Україні тільки 5 тисяч боєздатного війська і тому не варто воювати з РФ.Дивно, що ви про це не знаєте
-
Ну чому не мала? Населення ж там не менше було. Просто затоптали ли б Але то все теорія. А історія як то кажуть, не має «сослагательного наклонения».
-
Ну у меня был сотрудник в Харькове его брат офицер в Крыму было отлично остался служить в России)
-
не знаю Хто такий тенюх. Я офіційну статистику бачив. До речі вона не закрита. А і бачив стан і боєготовність техніки в танковій частині під Дніпром ще до анексії Криму.
-
Ми купували, пишіть в приват відповім на питання
-
Не-а наверное
-
А чи мала сили РФ окупувати Україну в 2014 році?
-
Можно всегда почитать историю других стран и понять ,чтоб без войны перемен не будет С развала СССР в палате при создание Украины большая часть была коммунисты всю жизнь Украина была под Россией до 2014 .
-
Що Порошенко зробив для армії багато? Згодна. Але ж це не означає що сітуація з лютого 22 була б інша якби він був президентом. Влада зараз робить не те що можливо, а і те що неможливо. І гадати злив би Порошенко-не злив можна, але ж то таке.. ні до чого. Мінські угоди погано-добре🤷♀️. Погано, бо ось до чого привело. Але якби було без них - невідомо. Країна була ну зовсім не здатна воювати. Все неоднозначно. Крім того, що критикувати Зеленського і принципі владу з Канади не по-людські. Та і не з Канади.
-
Пояснюю для особливо обдарованих. Мінські угоди ДОПОМОГЛИ уникнути повної окупації України в 2015ому коли української армії ФАКТИЧНО не існувало і воювати НЕ було чим і НЕ було кому!
-
Если я был в школе и офицеры просто пошли в Россию служить и сдали оружие потому что знали как дела обстоят ?
-
Про 5 тисяч боєздатної армії в 2014 році це вам Тенюх сказав? І ви повірили?
-
Ну а что ему делать было ?
-
Порох зрадив Україну мінськими угодами, зробив все що потрібно було путіну. А Зенському постійно руки викручували цими угодами.
-
а мене тішить що у 2022ому порох щось би злив 😂
20 Jan 2023, 21:20
2179/96599
about 2 hours ago