UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можно всегда почитать историю других стран и понять ,чтоб без войны перемен не будет С развала СССР в палате при создание Украины большая часть была коммунисты всю жизнь Украина была под Россией до 2014 .
-
Що Порошенко зробив для армії багато? Згодна. Але ж це не означає що сітуація з лютого 22 була б інша якби він був президентом. Влада зараз робить не те що можливо, а і те що неможливо. І гадати злив би Порошенко-не злив можна, але ж то таке.. ні до чого. Мінські угоди погано-добре🤷♀️. Погано, бо ось до чого привело. Але якби було без них - невідомо. Країна була ну зовсім не здатна воювати. Все неоднозначно. Крім того, що критикувати Зеленського і принципі владу з Канади не по-людські. Та і не з Канади.
-
Пояснюю для особливо обдарованих. Мінські угоди ДОПОМОГЛИ уникнути повної окупації України в 2015ому коли української армії ФАКТИЧНО не існувало і воювати НЕ було чим і НЕ було кому!
-
Если я был в школе и офицеры просто пошли в Россию служить и сдали оружие потому что знали как дела обстоят ?
-
Про 5 тисяч боєздатної армії в 2014 році це вам Тенюх сказав? І ви повірили?
-
Ну а что ему делать было ?
-
Порох зрадив Україну мінськими угодами, зробив все що потрібно було путіну. А Зенському постійно руки викручували цими угодами.
-
а мене тішить що у 2022ому порох щось би злив 😂
-
перечитайте мої повідомлення уважно.
-
дивний народ... Якщо хочете то з початку треба починати! Ви знаєте скільки боєздатної армії біло в 2015ому, а скільки танків могли виїхати своїм ходом з боксів тоді? І якою була ЗСУ на початку 2019ого. Може це декого хоч на якісь роздуми наведе?
-
Ні ви зовсім інше написали))
-
Уважно читаю всі ваші повідомлення. Особливо потішило: якщо б був Порох ,то і вторгнення не було б.
-
Здається це було до війни.
-
А що він зробив щоб звільнити окуповані території?
-
😉я саме це і написав два рази, а Володимир не читає.
-
Як не злив? А Луганськ і Донецьк?
-
тобто в 15ому не злив аж до самого 19ого. А 25ого б злив? 🤣
-
Не зовсім. Хаймарси дали бо десятки тисяч цивільних вбито.
-
У кожного своя думка. Але я особисто згоден з вами на 100%
-
я писав вище, схоже ви не читаєте всі повідомлення.
20 Jan 2023, 21:20
2191/96595
about 16 hours ago