UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
О, дякую, мені теж треба 😎
-
Ну что ж друзья. Очередное пополнение в нашу библиотеку. 😌 На этот раз хендбук для Альберты и он на русском и английском. То есть инфа ,сразу, дублируется на русский язык. Я не знаю какого он года, но для общего понимания вполне подойдет. Отдельное спасибо Елена за то что поделилась данным изданием. Со своей стороны, я его перевел в ПДФ формат. Приятного вам чтения. P.S. Дабы не было разочарований, прошу вас, сверяйтесь с инфой на официальном сайте Альберты.
-
Точно не знаю Десь рік ніби
-
3 роки до повної, але мають змінити правила влітку, тоді рік
-
Вам треба з нуля це все робити
-
Вибачте, а що уявляє цей процес перекладу в Україні? Наприклад У вас є пластиковий диплом який ви привезли в Канаду та паперовий додаток, який ви наприклад залишили в Україні. 1 питання - Ви надаєте оригінали перекладачу (фізичною поштою) як до нотаріусу, і він перекладає, Чи можна надати фотокопії електронною поштою? 2. Результат перекладу - пекрекладач надає вам фізичною поштою чи електронною? 3. Далі з wes - ви надаєте оригінал чи/та переклад? Фізичною поштою чи електроною? Дякую , бо розмірковую які будут дії походячи з того що в мене все залишилось щось зі мною, щось на окупованій, щось на неокупованій, і сам поки ще між україною і канадою
-
Добрый день. Где лучше покупать мебель первой необходимости ?( Диван в зал, базу и матрас ) .главное не за все деньги мира и что бы пришел увидел заказал и доставили! Что бы не заказывать машину и именно магазинная доставка , даже если платная . Интересует именно новое
-
Я не знаю де краще, але ці найпопулярніши Bricks, Leon's. Обидва мають доставка
-
Ні,можна самому - бухать не можна. Але якщо влітку зміни зроблять, то за рік повну.
-
Сплять всі, це ще годинок 5 зачекати прийдеться.
-
С мебелью разобрались ) След.вопрос на счёт сим карт . Какого провайдера посоветуете , потому что я запуталась с ихних пакетах. Только сим , сим с телефоном который надо будет вернуть , сим с телефоном без возврата 🫣 Именно мобильная сеть . Нам надо одну симку без телефона , ну что бы были звонки смс и интернет хотя бы 8-10 Гб. И ещё одну симку с телефоном без возврата) тоже звонки смс и интернет)
-
Почекаю )))
-
www.planhub.ca/ может поможет определиться с выбором.