UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт,хто може допомогти з резюме?
-
Можливо тільки в гривнях на українську картку.
-
Доброго дня всім, можливо когось цікавить, я працюю майстром манікюру в салоні 10381 112 Str the Nailkeeper
-
А кто-то делал новый загранник в консульстве? Какие документы нужны и сколько времени заняло?
-
Хто планує летіти до Едмонтону в березні сам, та не має жодних знайомих в Канаді напишіть мені оскільки сам знаходжусь в такій ситуації а вдвох шукати роботу, житло та адаптуватись зручніше, легше та веселіше
-
I recommend! Just got a great haircut today. 👍
-
Привіт друзі, я дуже радий, що приєднався до цієї інвестиційної компанії, спочатку я подумав, що це шахрайство, тому що я став жертвою фальшивих компаній і втратив свій капітал. Я почав інвестувати в цю компанію і зрозумів, що вони відрізняються від інших компаній . . Я інвестував у цю компанію, і після 120 годин моїх інвестицій я отримав подвійну суму, яку я вніс, ви також можете заробити на них гроші, якщо вас цікавить інвестиційна компанія, надішліть мені приватне повідомлення, і я розповім вам, як ви це зробите заробляти гроші. від компанії І зауважте, що я не намагаюся рекламувати будь-яку компанію, але я ділюся цією інформацією, тому що я багато заробляю на компанії.
-
/report
-
Привіт, як у вас справи?🤚 Цього тижня буде особлива подія😺. Ми разом з МУНО (Молодіжна Українська Національна Організація) пропонуємо вам зіграти в гру “Мафія”🔫 Від нас: крута атмосфера, нові знайомства, можливість відпочити та насолодитись грою, нові емоції, 🫖, 🍪. Від вас: бажання пограти в мафію (якщо не вмієте - навчимо), гарний настрій та повага до інших 🤝. Реєстрація: 5 CAD, сплатити можна на місці. Час/дата: 19:30 | 3 лютого (п’ятниця) Більш детально тут Чи пишіть мені у ПП @myidname •Українці в Едмонтоні | Stand with Ukraine
-
Доброго вечора. Хтось знає чи buspass діє на автобус до аеропорту (747)?
-
Ні, це окремий сервіс, на цей бас окремий пас.
-
No problemo 😎