UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А что тесты нужны при посадке на самолёт??
-
Подскажите пожалуйста хорошего стоматолога )
-
Все равно к стоматологу сначала?
-
А если брекеты уже стоят?
-
Ну на этом нет смысла экономить
-
Обычно к ним стоматолог направляет
-
Хорошие обычно дорогие.
-
Кстати, есть ортодонты?
-
Поняла, спасибо Есть тогда какой-то стоматолог по приемлемой цене? Скажите пожалуйста сколько у кого средний чек приёма без пломб всяких Просто консультация
-
Всім привіт! Я з сім'єю плануємо приїзд в Едмонтон,в Україні займаюсь виробництвом меблів під замовлення,можу збирати і монтувати. Чи можна знайти подібну роботу саме в Едмонтоні?
-
Особенно в этом случае потому что надо найти ортодонта который сможет/согласиться взять лечение в середине процесса.
-
🤷🏻♀️ у кого как мой стоматолог brian d. Fairbanks family dental centre но он дорогой. Там отец и сын работают
-
Доброго дня. Що можете сказати про Wise? Можна користуватись? Хочу при відкритті канад рахунку перекинути зі своєї чеської картки крони які одразу конвертуються до канад дол
-
Всім привіт, маю запитання, пфсля приїзду в Канаду є 90 днів для проходження медкомісії, і маю запитання, еоли я її пройду, результат приходить на сайт IRCC чи як це відьувається?
-
Для чекина просит
-
А подскажите пожалуйста Canadian travel number это в визе?
-
Здравствуйте, мы пересылали деньги с немецкого аккаунта на украинский , все пришло , пользовались не один раз . На канадскую карту ещё не пробовали .
-
Добрий вечір. Підкажіть,будь-ласка,на скільки важко арендувати житло з твариною(кіт)
-
Є два тижні , вам бумагу дають на руки
-
Вельми вдячна
20 Jan 2023, 21:20
23331/96759
12 minutes ago