UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Інколи ще буває що в іrcc не має в нас так було , тому потрібно уважно перевірити електрону пошту з письмами від ircc
-
Якщо ви подавали заявку на візу до липня, то POE у вас у кабінеті не буде, його відправляли на електронну пошту. Подивіться усі повідомлення за літо. Як правило, його присилають у часовому проміжку між паспорт реквестом і відправленням вам паспорту із візою.
-
Особисто маю цю проблему. У мене лист був, я все скопіював на комп'ютер та згодом видалив ті повідомлення. Але! SSD у комп'ютері накрився, все що не було роздруковано (це лише цей лист), зникло. І тепер його у мене немає. Я на початку тижня зробив запрос у кризову форму щодо цих POE. Поки чекаю відповіді. Але! Абсолютно всі люди у Фейсбук та і у цій групі пишуть, що навіть за відсутності POE їм дають ворк перміт. Головне - попросити про це офіцера у аеропорту. Тому, навіть якщо лист не вдасться отримати, сподіваюсь на краще. Ну і без цього листа однозначно бажано в'їхати до Канади до 31 березня, бо тип візи "візітор", а не "воркер", де POE вже прив'язаний до неї у особистому кабінеті IRCC.
-
Всем привет, может кто-то сталкивался с такой ситуацией, нам с мужем пришло письмо на вклейку, дочке нет ей 11 лет (в посольстве сказали завести ей отдельную анкету) сделали, ждём письмо на вклейку. Или может можно ей сделать велейку по прилёту?
-
Тысячи людей. Да, виза нужна. Без визы ребёнка не пустят в самолёт. Ждать можно от нескольких дней до нескольких месяцев.
-
Спасибо большое за информацию, тогда ожидаем. Надеюсь в скором времени увидим все красоты в Edmonton😊❤️
-
Благодарю 😊
-
Пожалуйста. Я отправил вам в личные сообщения ссылку на соответствующую группу в Телеграм, потому что не знаю, как админ здесь отнесётся к такому. Там гораздо больше информации именно по CUAET в общем, а не конкретно по Эдмонтону.
-
Добрый день! Подскажите есть ли в группе люди которые жили или живут в районе OTTEWELL , а имено ROYAL OTTEWELL COURT ? Поделитесь опытом как район и само жилье?
-
Така була відповідь вчора t.me/ukredmontonchat/48529
-
Мені видали ворк перміт без листа, просто по паспорту
-
Ви це дізнаєтесь точно лише на місці. Така там система.
-
Доброго дня! А можете будь ласка і мені скинути ссилочку? Цікаво більше прочитати про цю програму.
-
Усім привіт.Недавно прибув в Едмонтон,уже виробив усі документи і зараз потребую роботу.Маю великий досвід роботи на будівництві як в Україні так і Європі.Основний мій фах це фасадні роботи,ремонт,плиточні роботи,гіпсокартон,також маю досвід зварювальних робіт.Якщо хтось потребує надійного працівника то я завжди готовий .Непроти розглянути вакансії в іншій робочій сфері.
-
‼️📢УВАГА! ❗️УВКБ ООН РОЗШИРИЛО категорії людей, що можуть отримати грошову допомогу 12 800 ГРН на особу Благодійний фонд «Право на захист» є офіційним партнером агентства зі збору даних на грошову допомогу. Благодійний фонд «Право на захист» Уряд схвалив❗️ постанову щодо виплат 12 800 ГРН від держави🇺🇦 Детальніше про допомогу ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ПРИВАТ24 next24.epidtrymka.cloud/personal/9251681062 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ РайфайзенБанк raif.epidtrymka.cloud/rpersonal/4746604078 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ОщадБанк oschad.epidtrymka.cloud/opersonal/1134352403