UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Из за чего затянулось если не секрет?
-
Понял, ребята тут лично заносят наверное по этому их берут.
-
Добрий день! Може хтось планує відправляти посилку в Україну через магазин Орбіт і не проти вкласти нашу посилку? Наша посилка до 400 грамів а в Орбіті сказали що все одно прийдеться платити як за 5 кг. Ми свою частину доплатимо. Будемо вдячні за допомогу.
-
Тут розглядають резюме по два тиждні. Вони надають якийсь час для резюме, а потім розглядають всі разом. І йде відбір. Які сподобалися надсилають зворотній для зустрічі. Можуть відповісти і якщо ви не підходите, а можуть і зовсім не відповісти.
-
Последнее предложение было убирать снег 17$ в час со своим авто. Это в переводе значит что у тебя может быть 3 часа рабочих в день на 3 обьектах. И эти обьекты могут быть в разных частях города. И ты потратил ь на бензин больше чем заработаешь на работе.
-
Мне местные советовали немного "модифицировать" своё резюме Например, скрывать диплом магистра при подаче на простую работу на складе, потому что это уже over qualified получается... Я просто пишу, что есть filology diploma, Без особых дат и подробностей (их можно рассказать, если спросят) И опять же, если претендую на простую работу на складе, то не нужно писать, что я в Украине 5 лет в customer service проработала, т.к это ни к селу, ни к городу 🤷♀️ Но это то, что мне советовали, как оно на практике я пока не знаю ещё
-
Мы тут сняли, но тут рядом стройка до весны. А так все есть, 3 школы, парк, магазины, удобная развязка.
-
Some Person: Спробуйте простіше резюме, особливо для не кваліфікованної роботи. Спереду вказуєте ваші скілс, а досвід наприкінці одною стрічкою для кожного. Також можете не спробувати не писати країну де ви працювали, а на інтерв'ю вже сказати, якщо запитають. Також мені допомагало , роздрукувати резюме і ходити від бізнесу к бізнесу персонально, бо деякі бізнесу потребуючи людей, але не постять об'яви. Я так десь 150 роздав. Зробіть різні резюме для різних вакансій, щоб деталі були тільки про ту професію яка відноситься Також, як казав раніше, можна "відбілювати" резюме , як тут кажуть . Не вказувати країну де працювали раніше або навчались, тільки так загальними фразами. Головне добитися інтерв'ю, а там вже намагатися показати себе з кращої сторони. Ще що тут роблять, якщо у вас важке ім'я для канадців Ielyzaveta, Svetlana, Volodimir, вказуйте в резюме просту форму Lisa, Lana, Vlad and etc. Але якщо в вас імя Семен, то взагалі повністю міняти документи, бо це непристойне слово.😀.
-
Вітаю, можливо хтось дає в оренду товщиномір?
-
Ребята а что по тренажеркам в Эдмонтоне? Хватает? И что по ценам?
-
А что за зал с годом бесплатным? Можно ссылочку, был бы благодарен)
-
-
Блин спасибо, а то мы смотрели 100$
-
Сохраню сообщение, позже поищу, спасибки