UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
майже нікому не допомогло то діло, але: 1. сервісний центр МВС видає по заяві документ, що підтверджує водійський стаж (альтернатива - написано в правах коли ви відкрили відповідну категорію) 2. страховий агент - відсутність страхових виплат по аварійним ситуаціям
-
Наберіть за цим номером. Як завжди, щоб додзвонитись треба почекати хвилин 20. Поясніть свою ситуацію. Вони вам пришлють правильну форму для заповнення на пошту і розкажуть ваші подальші кроки. В мене така ж ситуація з донькою. В неї віза, паспорт і visitor record закінчується на початку березня. Мені сказали зробити їй новий study permit, а потім подати на нову візу temporary residence, щоб вона могла виїзжати та в‘їзжати до Канади.
-
Підготовка поверхні Прибирання поверхні Виніс сміття і залишків Піднос матеріалів Все чим може бути корисним )) А вміння відміряти і відрізати , великий плюс
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, а який джоб дискріпшен у хелпера ламінатчика?
-
Дякую🙏🤸♀️
-
Всім привіт Я працюю в flooring company, на посаді ,lvp ( ламінат , вініл ) installer. Потрібен helper , з досвідом в ламінаті , або людина яка має уявлення про ламінат і має велике бажання працювати. Офіційно , full time ( 8 годин гарантовано ), ЗП на старті 20. Але не зважаючи на погодинну оплату , за день потрібно виконувати відповідний обсяг роботи ( просто відсидітись не вийде , хоча шкода ;) ) інакше нікому не вигідно цим займатись. Якщо ви той , хто може і хоче , пишіть в особисті Всім гарного вечора
-
В закріплених подивіться
-
Привіт Друзі. Хто має правила дорожнього руху українською для Канады Альберта
-
Це залежить не тільки від кількості часу, велику частину схвалення кредиту залежить від Вашої кредитної історії і ще багатьох факторів