UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Извините, а сало ,которое вы солите - инч или полтора шириной? И шкура такая жёсткая,что ни разрезать ни прожевать?
-
Привіт Друзі. Сьогодні читала, що українцям повертають одноразово 500$ із оренди. Де це заповнюється анкета?
-
Who can apply - One-time top-up to the Canada Housing Benefit - Canada.ca www.canada.ca/en/services/taxes/child-and-family-benefits/top-up-canada-housing-benefit/who-apply.html
-
Who can apply - One-time top-up to the Canada Housing Benefit - Canada.ca www.canada.ca/en/services/taxes/child-and-family-benefits/top-up-canada-housing-benefit/who-apply.html
-
Але я не розумію, як воно допоможе новоприбулим. Треба мати податкову за 21 рік, рік платити рент мінімум 30% відсотків від зарплати і т.д.
-
Буду вдячний за контакт. Сало у китайців не зайшло. Як трава )))
-
Власне, я так і написав, тут немає сала ,в нашому розумінні. Навіть , якщо будете купувати в Орбіті чи European market. Чи навіть фермерське. Не знаю, в чому причина. Але контакти ,які вам стануть у пригоді для купівлі фермерської продукції - в приват відправляю.
-
Нам сказала жіночка в магазині що 65 долларів це авіа перевезення 2-4 неділі буде йти до України
-
Дякую
-
Доброго дня, а у Едмонтоні є притулки звідки можна взяти собі собаку?
-
Зайці , а ще койот одинокий по парку бігає
-
По закону коли ти на довго виїзджаєш із Чехії ти маєш анулювати свою візу ТЗ. Якщо ти її не анулюєш при першому контакті з держ органами тобі її анулюють вони, бонально подати про місце проживання і все. А якщо візу закрив і потім приїхати просити нову, вже 2 раз не дадуть