UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Здравствуйте, всем хорошего дня. Машина в кредит это реально? Две недели только приехал! Все документы уже сделал ,работаю неделю. Если кто сталкивался,условия и ТД и тп. Заранее спасибо за помощь.
-
Edmonton Humane Society .
-
Я теж м'ясник зі стажем 8 років. Від вересня не можу влаштуватись на мясника в Едмонтоні, але в Ред Дірі беруть без проблем. Зарплата: base 16,75$, це на старт, з часом, якщо будете підіймати кваліфікацію, то буде по трішки підійматись. На фірмі працюють філіппінці та українці. Працюють зі свининою
-
Доброго дня.Підскажіть,будь ласка,хто впевнений,що знає точно,чи можливо дітей забрати в Канаду після закінчення, наприклад програми cuaet,десь влітку,маючи свій Ворк перміт,як мама,чи зможуть діти (11років і 6р.) навчатись тоді безкоштовно у канадських державних школах,у них вклеєна візітор віза?Наперед дякую!
-
Головне щоб була віза у дітей, вони автоматично отримають по приліту ворк перміт. Це закінчується програма по подачі візи 31 березня, вона не вліяє на ваш приліт. Якщо ви зараз або раніше по програмі зробили візи, то можете навіть влітку прилітати, ви все рівно отримаєте ворк перміт, бо він видається до віз які були зроблені під час дії програми cuet
-
Я вам більше скажу. З такими зимами,як в Едмонтоні ,непогано справляється навіть Форд фіеста ☝️
-
Немало тесл бачу в Едмонтоні прямо зараз, взимку. І ніби в них все ок.