UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Или актуально для спортсменов или исполнителей. The above restrictions setting the minimum age for work at 15 or 14 years old do not apply to a worker who works as a performer in the entertainment and advertising industry as defined in subsection 4(4) of the Regulation for Industrial Establishments, but under the Protecting Child Performers Act, 2015 no child: • under the age of 15 days may work in the recorded entertainment industry (section 10) • less than 2.5 years of age may work in the live entertainment industry (section 17)
-
Діти з 14 років в Канаді мають право працювати. Тому і дають. Якщо на нього податись.
-
Второй наш постарше, 14 лет, но когда подавались, ему было еще 13, подавались без ворк пермита, соответственно письма на ворк пермит нет. В этом случае можно просить о воре пермите?
-
Тобто людина для чогось має собі життя ускладнити подачею 4 річної дитини на work permit? Доказати при тому що дитина працює в entertainment industry? Для чого? Щоб дитину взяли в садочок чи школу? Замість того щоб просто спокійно взяти study permit або work permit (для дітей від 14 років)?
-
Ви можете мати і те і те.
-
А стаді перміт чимось кращий чим візітор рекорд?
-
Не надо усложнять себе жизнь. Речь идет только о тех, кому это надо. Не всегда очевидно, что есть работа, ведь это давно уже не только завод или фабрика.
-
Так
-
І дали ворк перміт, просто попросили?
-
Можна в нас така сама ситуація була. Подавались в 13, заіхали в 14
-
Але тут все непередбачувано. Все залежить від офіцера в аеропорту. Але питайте-просіть
-
Дякую, буду знати.
-
Так.
-
В принципі, дитина навчається в школі та садочку на підставі Вашого ворк перміту. Тобто можна і без ворк перміту. Але краще мати, зто їх знає.
-
Одночасно одній дитині І візітор рекорд і стаді перміт дають? У вас дитині дали і візітор рекорд і ворк перміт?
-
Например, тем, кто приехал без родителей- те могу получить и стади и ворк одновременно.
-
Майстри манікюру!! Підкажіть , чи важко знайти роботу в салоні? Які вимоги?? Едмонтон дякую за будь яку відповідь
-
Доброго дня, підскажіть які документи та вакцини потрібно для котів щоб забрати з собою в канаду саме в Едмонтон їхати буду
-
Дякую за інформацію,я вже відправив резюме туди!
-
public mobile 15 gb $40
20 Jan 2023, 21:20
23841/96397
about a minute ago