UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наприклад, моя сям'я. Не можемо виїхати, бо чоловік -невиїзний, а без нього я не поїду. І таких сімеї, думаю, багато. Допомога -3000$ для нас -неважливо. Важливо-разом і законно!❤🇺🇦
-
31 березня і що буде далі? Чи все ж так страшно? Розкажу у цьому відео. Будь ласка, підпишіться, поставте лайк і не забувайте про дзвіночок 🔔 youtu.be/7drf7PtQHKg
-
Ну тоді я вже аргументовано відповіла на питання виплат)
-
Я же вже скинула інформацію офіційну з сайту IRCC!
-
Дякую
-
Доброго ранку. Маю таке питання:може вже хтось мав досвід заміни Driver license виданого в другій провінціі Канади, на Alberta driver licence? Плануємо переїзд з манітоба до Альберти)))Як щось то маю Driver’s licence вже як 6 місяців. Всим дякую за увагу)))
-
Зайдіть на сайт авіакомпанії, там повинна бути інформація 100%
-
Вы ребёнка подавали по своему паспорту? Если да- вклеят в Ваш! Но должен прийти на него запрос тоже! Если нет- нужно или продлевать его паспорт, или писать в кризисную форму и подавать изменение в документах)
-
Добрий вечір.Підкажі будь ласка чи можна в літаку бронювати дитячу люльку ?
-
Добрый день подскажите пожалуйста заполнили анкету мама, папа и ребёнок 15 лет. И уже сдали биометрию мама с папой. Ребёнок не сдавал. Теперь пришел запрос отправлять паспорта на вклейку, а ребёнку не пришло. Визу ребёнка вклеят в паспорт к родителям? Или как это процедура происходит? Спасибо большое ☺️ И еще у ребёнка просроченный загран паспорт, он вклеен в паспорт мамы.
-
Дякую)))
-
Не за что)
-
Да) свой) если по внутреннему- ему могут дать оноразовый проездной с визой….
-
Може це допоможе t.me/drive_in_canada/38924
-
Дякую за інфу)))