UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
КУАЕТ Шредінгера - чи буде , чи не буде, чи дадуть чи не дадуть. 😀
-
На вибір, або та або та
-
Я відповів на це: 《Та вїзжайте хоч і через рік. У вас по робочій 3 роки в запасі вїхать в Канаду. А я от так і не зрозуміла, у мене є вже віза ворк, якщо я вїду в Канаду у травні, отримаю 3000 чи ні?》 Ворк віза до 3000 немає ніякого відношення, а чи дадуть ВП через рік я не знаю
-
Тоді нема питань. Ворк віза після 31 березня до 3000 дійсно не буде мати відношення, якщо уряд Канади вирішить не подовжувати программу cuaet.
-
Тому і вп будуть давати, +- 6 місяців А ось допомога скільки буде, це взагалі глухий кут і нічого не відомо, може бути все
-
Рік це дуже довгий час, На офіційному сайті написано що всі заяви на візу, які подані і на розгляді, на момент закінчення програми будуть розглянуті далі Люди, як подалися навіть 30.03, встигнуть отримати візи +- за 5 місяців
-
В тому і біда, офіційні органи мовчать, а ще дуже люблять формулювати інформацію так, що можна на її базі придумати все що завгодно Хто як хоче так і трактує Єдиний варіант це сприймати те що офіційно написано, і планувати свої дії по можливим сценаріям і чекати офіційної заяви
-
Тоді дадуть 100%, можливо не в аеропотрі але дадуть
-
Якщо в тебе віза візітор, я б задумався чи дадуть чи ні.
-
Доброго дня. Як зараз виглядає справа з роботою та житлом в місті?
-
Напевне, я не знаю в мене робоча віза