UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тоді нема питань. Ворк віза після 31 березня до 3000 дійсно не буде мати відношення, якщо уряд Канади вирішить не подовжувати программу cuaet.
-
Тому і вп будуть давати, +- 6 місяців А ось допомога скільки буде, це взагалі глухий кут і нічого не відомо, може бути все
-
Рік це дуже довгий час, На офіційному сайті написано що всі заяви на візу, які подані і на розгляді, на момент закінчення програми будуть розглянуті далі Люди, як подалися навіть 30.03, встигнуть отримати візи +- за 5 місяців
-
В тому і біда, офіційні органи мовчать, а ще дуже люблять формулювати інформацію так, що можна на її базі придумати все що завгодно Хто як хоче так і трактує Єдиний варіант це сприймати те що офіційно написано, і планувати свої дії по можливим сценаріям і чекати офіційної заяви
-
Тоді дадуть 100%, можливо не в аеропотрі але дадуть
-
Якщо в тебе віза візітор, я б задумався чи дадуть чи ні.
-
Доброго дня. Як зараз виглядає справа з роботою та житлом в місті?
-
Напевне, я не знаю в мене робоча віза
-
Дякую , а що за обмеження?
-
При обміні без тестів отримаєте альбертівські Driver licence п'ятого класу, але з певними обмеженнями.
-
Ну у вас буде 5 GDL, а не 5 full. Деякі роботодавці вимагають п'ятий фул, таксувати не зможете, навчати тощо. Можете докладніше почитати в правилах. Якщо проїздите на манітобських ще 1,5 року, то одразу зможете їх обміняти без тестів на п'ятий повний альбертівські.
-
У федерального правительства финансовый год с первого апреля по 31 марта. Поэтому и про визу написано что до 31 марта. Сейчас все отделы активно занимаются бюджетом на следующий год и поэтом все молчат. Я сильно сомневаюсь что Трюдо что-то официально скажет про украинскую визу до марта месяца. И скорее всего в середине-конце марта. Это ни как не связано с тем что Канада не будет помогать. Просто Канаде надо внимательно посмотреть на все данные чтоб принять решение