UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім доброго дня. Питання про роботу електриком. Я за фахом електрик(цивільні та промислові споруди, виробничі лініі, ел.дв, високовольтка, тощо). Чи є тут хлопці або дівчата яким вдалося влаштуватися на роботу електриком(апрентісом)? У кого взагалі вийшло влаштуватись тут на цю посаду не маючи сертифікату. Мене цікавить механізм працевлаштування та чи подавав вас працедавець у апрентісшип. Чи може ви знаєте іншій механізми працевлаштування? Допоможіть будь ласка, потрібна консультація людини яка вже працює у сфері. Всем привет. У кого получилось устроится на вакансию электрика в Альберте, подскажите пожалуйста как это было. Нужна консультация. Спасибо.
-
Дякую дуже за інформацію! Передам друзям
-
Наскільки мені відомо то ви не зможете з манітоби обміняти на альбертовські просто так. Вам потрібно буде здати спочатку теорію, потім через тиждень практику в місті і на хайвеї і лише тоді отримаєте 5 фул. Єдиний бонус від того, що у вас є права з другої провінції, це те що вам не потрібно довго чекати між цими етапами.
-
Нет
-
Вам сюда, здесь есть вся информация и на вопросы быстрее ответят t.me/+B27pnNdTmG4wMjEy
-
Ребят, привет. Кто-то менял уже Манитоба полные права (обмен с украиских) на права Альберты?
-
Ребят, порадьте, будь ласка, автосервіс, де можуть з машиною допомогти недорого. Машина Buick encore, двигун 1.4 турбо, вилізла помилка p0299, це по турбіні недодув. І антифриз у районі розширювального бачка. Потрібно подивитися та оцінити, наскільки все серйозно.
-
Трохи вище прогорніть стрічку чату.
-
Це можна зробити на сайті консульства України в Едмонтоні.Кожньої суботи відкриваються нові слоти на запис онлайн на 5 днів,з 11.00 до 12.00. години.Пробуйте в цьому проміжку часу заходити і перевіряти чи появились слоти,тому що їх розбирають дуже швидко,за 30-40 хвилин після появи, вже може нічого не залишитися.🥺
-
Вже завтра! Приходьте до пабу The Buckingham на Whyte Ave, щоб підтримати ЗСУ 💙 Що на вас чекає: один з найкрутіших барів Whyte Ave, жива музика від класних місцевих гуртів, аукціони (silent auction) та донат за вхід ($5) підуть на фонд United24. Коли? Вівторок, 7 лютого, у будь-який час з 20:00-23:00.