UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спитайте в нього
-
Когда планируете в Канаду? Если в ближайшее время - тогда лучше здесь. 125$, пара часов времени и всё готово. Но скоро подорожает в два раза, будет 250. В любом случае, если вы не планируете работать с детьми, на ферме, в секс-индустрии или медицине - я бы лучше в Канаде делал. Время от времени всплывают сообщения, что IRCC не видит европейские тесты.
-
Доброго вечора! В мене ,тойота венза, 2011 року. Горить чек енджин і AWD? Чи можете зарадити?
-
Через 2 недели уже будем в Канаде , но как я понимаю в Европе где-то так же будет стоить так что разницы особой нету
-
Прошу не рассматривать моё сообщение как совет или руководство к действию, но, с моей точки зрения, в Европе его имеет смысл делать только в том случае, если планируете работать в профессиях, попадающих под ограничения, чтобы сразу в аэропорту получить wp без ограничений.
-
Друзі як вам стендап український , хто був ? Кум був , казав шо огонь 🔥
-
Помилки я перевіряв вже і на сто простій і на фірмовому тойотовскому ділершипі. І навіть у місцевих ,, умніків,, які з китайським сканером намагаються лагодити автомобілі. Дійсно шукаю автоелектрика , який розуміє ,про що йдеться мова.
-
Каже ,що треба поміняти кисневий сенсор. Поміняли . І на одній сто. І на ділершипі. Продзвонили всю проводку. Все ок. Але через деякий час помилка знов з'являється.
-
Помилка в каталізаторі не буде відключати повний привід.
-
Код помилки всюди однаковий. Хоч з китайського сканера, хоч з тойотовського сервісу. Просто майстра треба толкового.
-
Так, казали майстри ,, а може то вам неориги нальний сенсор поставили, а може не той,,? Спробували . Не працює. Ну будь ласка, зробіть, щоб AWD працювало
-
Ви до Лева Рінхела не звертались ? Непоганий майстер
-
Звичайно,дякую за пораду. Льову знаю багато років. Гарний хлопець. Але не у цьому питанні.